Setari Cookie-uri

Make up artistul anului

Kristina Dragomir a fost desemnata cel mai bun make-up artist al anului 2008 la FTV Fashion Awards - Premiile Anului in Moda si Modeling. Decernarea premiilor FTV Fashion Awards a reprezentat punctul culminant al celei de-a 10-a editii a Bucharest Fashion Week, eveniment desfasurat in perioada 12-16 noiembrie la Rin Grand Hotel.

„Make-up-ul reprezinta pentru mine placerea de a transforma o fata umana intr-o adevarata panza de pictura. Din acest punct pornesc in aventura imprimarii de imagini vii pe trupul uman”, afirma artistul si designerul Kristina Dragomir.

Festivalul Bucharest Fashion Week face parte din circuitul international al show-urilor de gen, alaturi de Milano Fashion Week, Paris Fashion Week, Londra Fashion Week si Madrid Fashion Week. In fiecare toamna, cele mai importante nume ale designului vestimentar si de accesorii, atat din Romania, cat si de peste hotare, isi prezinta propria viziune asupra noilor tendinte in moda, Bucharest Fashion Week fiind transmis in peste 140 de tari.



Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.