Setari Cookie-uri

(P)Meli Melo Paris: biroul tau de consultanta in dragoste

In adolescenta, ne trimiteam biletele de amor, chicoteam la fiecare invitatie in oras si ne scriam in oracole iubirile secrete. Acum, avem la dispozitie alte arme prin care sa ne facem cunoscuta dragostea: bijuterii si accesorii fantezie simboluri ale potiunilor pentru amor instant, vitamina IUBI6, prafului de maritat, fiolelor cu dragoste eterna. Un laborator cu licori secrete ne asteapta in magazinele Meli Melo Paris si in magazinul online www.melimelo.ro.

Leacurile sunt multe si “colorate”: pentru dragoste pasionala “se administreaza” o pereche de cercei fantezie rosii in forma de floricele din noua colectie Primavara – Vara, Meli Melo – Paris.

Impotriva timiditatii se ia un colier fantezie mov, cu pandantiv in forma romboidala, se adauga o pereche de cercei fantezie in aceeasi nuanta, se poarta constant timp de sapte zile impreuna cu un zambet larg si multa increderea in sine.

Femeile care vor sa se casatoreasca trebuie sa rosteasca numele alesului de trei ori, in timp ce isi prind la gat un colier fantezie Meli Melo – Paris, argintiu cu forma dantelata.

Incantatia trebuie sa fie insotita de “accesoriile” potrivite … din noua colectie Primavara – Vara 2009, Meli Melo – Paris.

Vino in magazinele Meli Melo – Paris sau online, pe www.melimelo.ro si ajutoarele lui Cupidon te vor face sa te indragostesti … pe loc!


Kudika
10 Februarie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.