Setari Cookie-uri

Premiile Emmy si moda

In urma cu o saptamana s-au anuntat nominalizatii la premiile Emmy, iar surprizele s-au tinut lant in materie de elitism cult versus popularitate. Cine ar fi crezut ca votantii academiei au destula maduva-n coloana ca sa treaca de partea criticilor si nu neaparat a maselor? Cata audienta va inregistra CBS-ul cu transmisiunea galei, daca grosul publicului nu are nici un favorit in cursa? Ei bine, aici intervine singergia artelor: moda ajuta televiziunea la ananghie.

Asadar, in incheiere, sa compilam, anticipativ, o lista plauzibila a preferintelor unui designer cu staif: in primul rand, Tina Fey, nominalizata si pentru hraparetul serii de joi, serialul de comedie “30 Rock”, dar si pentru rolul episodic din “Saturday Night Live”. Apoi frumoasele January Jones si Elisabeth Moss, din “Mad Men”, care stralucesc mereu in decorurile si tinutele anilor ’60. Desigur prezente si radiante, si stampilate vestimentar cu brand-ul vreunui Marc Jacobs, Versace etc., vor fi si Mary Louise Parker, Rose Byrne si Heidi Klum – si nu, n-am trisat cu ultima: e model, dar mai nou e si gazda –nominalizata! – a reality show-ului “Project Runway”.

Asa-i ca suna ca un festin vizual? Concluzia care se cere enuntata, pentru calmarea spiritelor, este ca, pe umerii atator frumuseti, rating-urile galei Emmy nu au cum sa sufere... prea tare.

Un articol de Ioanina


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.