Suzuki exista de 100 de ani. Astazi ocupa pozitia de top in randul marcilor de motociclete. Se afla in peste 193 de tari pe glob si si-a dedicat peste 50 de ani inovatiei in domeniul tehnologiei auto, remarcandu-se ca al 12-lea mare producator de automobile. In prezent, isi continua traditia de a fi inovatori in domeniul tehnologiei auto-moto, insa fara a se dezice de la crezul sau: respectul fata de consumator, caruia ii ofera produse de valoare superioara, construite cu o tehnologie de ultima generatie, cu un design unic si la un pret accesibil.

Realizata de inginerii si designerii Suzuki, acest model a fost sansa multora de a experimenta cu adevarat sportivitatea din ADN-ul marcii Suzuki. Lansata sub sloganul „Masini mici pentru un viitor mare” („Small Cars for a Big Future”), Swift-ul a fost construit sa concureze in Europa pe segmentul B si s-a vandut in peste 1 milion de exemplare in 2008. Cu o gama larga de culori, cu o serie de dotari, 5 usi si cu mai multe variante de motorizari (1.3l diesel, 1.3l si 1.5l pe benzina), Swift a castigat 4 din 5 stele la test drive-ul realizat de prestigioasa revista britanica Autocar si a primit 4 stele la testele EURO NCAP.

Daca aceste modele sunt deja cunoscute si pe piata romaneasca, Suzuki Romania introduce un model de Swift 1.3 Special Edition. Conform traditiei celor de la Suzuki, acestia sunt mereu tentati sa vina cu idei noi si imbunatatiri la modelele deja existente. Astfel, Swift Special Edition iti intareste si mai mult senzatia de sportivitate si manevrabilitate, pastrand insa stilul si sarmul pentru care Swift a fost atat de apreciat.

Swift 1.3 Special Edition are un motor de 1.3l cu 4 cilindri si 92 de cai, care isi dovedeste forta cand este condus agresiv. Desi este o masina de talie mica, atunci cand este condusa intr-un stil sportiv, turatia creste pana la un nivel de 5800 rpm. Cheia succesului unui comportament exact se datoreaza atat motorului, cat si etajarii celor 5 trepte de viteza ale transmisiei manuale. Swift contrazice aparentele si se dovedeste o gazda buna pentru 5 pasageri. In plus, se poate profita de spatiul interior utilizat inteligent.

In principal, este masina perfecta pentru oras, fiind usor de manevrat, versatila, stabila si se poate strecura agil chiar si in cele mai aglomerate parcari. In ciuda dimensiunii reduse, e confortabila si pentru drumuri lungi, avand o stabilitate de invidiat. Se comporta bine in curbe si la viteze mari, fiind in acelasi timp o masina sigura dotata cu 6 airbag-uri, ABS si EBD. Printre alte dotari, mentionam: radio CD MP3 player, oglinzile au semnalizatoare si sunt incalzite, ajustabile si pliabile electric, cadrane cromate, jante de aliaj, proiectoare de ceata, ornament de evacuare, iar geamurile usilor din spate au tenta inchisa.

Swift 1.3 Special Edition raspunde perfect cerintelor celor ce traiesc in zone urbane. Este o masina cu un consum redus de emisii CO2, economica (consum urban 7.4l\100km si extra-urban 4.9l/100km) si in plus stilata, confortabila, practica si performanta. Desi sportiva, mica si apriga, acest model de Swift este in esenta o masina rafinata. Are un design care iti fura ochii, tapiteria din piele Alcantara (marca inregistrata S.p.A) ii aduce un plus de eleganta, iar culorile sunt deosebite ( Cool White Pearl Metallic, Supreme Red Pearl Metallic, Silky Silver Meta-llic si Cosmic Black Pearl Metallic). Acest Swift este chintesenta filozofiei Suzuki :”Totul se reduce la distractie” si acesta este sentimentul care te cuprinde la volanul acestui Swift Special Edition. In prezent, puteti testa si achizitiona acest model la pretul promotional de 10.400 euro, tva inclus.

Detalii despre Suzuki Swift Special Edition


  • Kudika

    Bărbații au pretenții doar de la femei, de la ei înșiși, niciodată

  • Maria Crisan

    SICKOTOY prezintă: KULT SESSION #1 DJ SET - o călătorie sonică...

  • Kudika

    Cătălin și Romică Țociu, eliminați de la America Express chiar...

  • Kudika

    KINOdiseea Open Air continuă până pe 3 septembrie în București

  • Kudika

    Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor! Regretele...

  • Kudika

    Se apropie Black Friday! 5 modele de rochii pe care sigur le vei...