Setari Cookie-uri

Top 10 tinute Oscar 2010

In noaptea dintre 7 martie si ziua Internationala a Femeii, cinefilii si insomniacii deopotriva stateau cu ochii pironiti in ecrane mici si mari, pe internet sau la TV, urmarind cu interes maxim ceremonia Oscarurilor, decalata anul acesta din cauza Jocurilor Olimpice. Pentru Kathryn Bigelow, marea castigatoare a serii, sarbatoarea i-a fost cu noroc, ea devenind prima femeie-regizor care a plecat acasa cu Statueta Serii, ravnita in premiera anul acesta de alti 9 nominalizati – printre care si fostul ei sot, James Cameron, regizorul celui mai banos blockbuster al tuturor timpurilor, “Avatar”.

Pentru alte 10 femei care au pasit de pe platouri pe covorul rosu, in lumina bliturilor adunate la Kodak Theatre, seara a fost un castig la capitolul imagine. Dupa cum spunea si tanara nominalizata Gabourey Sidibe, “este seara balului la Hollywood”, un bal de absolvire care se intampla an de an, unde multe chipuri sunt aceleasi fara a fi repetente, chiar dimpotriva! Nu in ultimul rand, este un bal unde rochiile nu au voie sa nu straluceasca. Politia vestimentara analizeaza la sange vedetele din stratosfera Cetatii Filmului, iar noi am privit prin aceeasi prisma critica pentru a alege cele mai bune 10 tinute de gala ale serii.

Realizat de Ioanina

6. Cameron Diaz: Blondina Cameron a urcat pe scena de la Kodak impreuna cu Steve Carell, pentru a prezenta favoritului “Up” premiul pentru cel mai bun film de animatie. Imbracata intr-o creatie Oscar de la Renta din colectia Toamna 2010, Diaz trona in stil somptuos: parea o printesa imbaiata-n culoarea sampaniei care-i scotea in evidenta ochii si stralucea toata de la o sumedenie de paiete aurii aplicate pe tulul rochiei ca niste fluturi prinsi intr-o plasa ciupita pe-alocuri de vant. Coafura ei, cu buclele azvarlite-ntr-o parte, amintea de Epoca de Aur a Hollywood-ului, si divele care-au intruchipat-o.

Vizionare placuta


Kudika
10 Martie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.