E iubita, e invidiata, e controversata cert este ca paginile ziarelor si ale revistelor online sunt alimentate constant cu noutati despre ea. Noi am inscris-o in topul celor mai frumoase femei ale lumii desi frumusetea ei, in momentul lansarii, a fost subiect de contradictii , este una dintre cele sase supermodele care au marcat industria modei si da, ne referim aici la Kate Moss.

Controversata sau nu, cert este ca a devenit un adevarat fashion-icon si cu siguranta cele mai multe dintre voi au admirat-o si in cea mai recenta campanie de advertising pentru brandul Just Cavalli. Nu, nu o sa vorbim despre viata ei, insa stim ca stilul ei reprezinata o sursa de inspiratie pentru multe dintre noi. Iar pe noi ne-a inspirat sa cautam accesorii cu stil.

Asa ca noi am apelat o sursa inepuizabila de inspiratie – site-ul www.kashmir.ro. Cu gandul la Kate Moss, am gasit un statement perfect al stilului ei: intreaga colectie “brand new” Just Cavalli. Ceasurile de aici isi depasesc cu mult atributiile tehnice si trec in zona stilului inconfundabil, a unei declaratii despre sine dincolo de cuvinte. Liniile alunecoase, raceala ferma a otelului sau simplitatea cu care iti cuprind incheietura si finetea cu care invaluie o rochie ne-au cucerit.

Am rascolit printre cele mai noi colectii, asortand in minte cate un accesoriu fiecarei tinute din dressingul personal; ne-am trezit dintr-o data discutand intre noi care ceas este mai potrivit pentru cocktail-ul la care mergem saptamana aceasta, ce inel sa port la rochia stramta neagra sau ce colier sa asorteze colega mea la tinuta lejera pe care o purta in acea zi. Am gasit si cadoul perfect pentru sora mea, caci nici pana astazi nu isi gasise ceasul pe care sa il poarte la tinuta ei preferata de birou: costumul stil barbatesc. Ne-am dat toate seama ca putem avea si noi foarte usor un “celebrity style”, fara investitii financiare majore.

Kashmir.ro este mai mult decat bucuros sa faca primul pas ca tu sa te simti in lumina reflectoarelor: oferind cadou un ceas model Just C, Brand Just Cavalli. Pentru ca te vei simti si mai sexy cu el si pentru ca vrem sa te convingi ca stilul Kate Moss poate fi accesibil. Noi ne-am lasat purtati printre colectii si ne-am convins ca asa e. Tot ce trebuie sa faci ca acest accesoriu sa devina al tau, este sa te plimbi prin magazin www.kashmir.ro si dintre toate brandurile de bijuterii si ceasuri expuse sa alegi produsul care iti place cel mai mult. Apoi intra pe forumul Kudika in topicul destinat concursului Kashmir si posteaza linkul produsului preferat.

PARTICIPA ACUM!

Castigatoarea va fi aleasa prin tragere la sorti.

Concursul se desfasoara in perioada 26.10.2009 - 9.11.2009.

Vor fi luate in considerare numai raspunsurile postate in acest topic de forum

Vei vedea ca nu te asteapta acolo doar ceasuri, ai colectii intregi de bijuterii pentru tine sau pentru EL. A venit toamna si cu siguranta ti-ai facut un update al garderobei, asa ca este un “must” sa faci si o actualizare a colectiei proprii de accesorii. Te vei simti mai feminina si mult mai rafinata cand vei purta un model de designer dintre cele propuse pe site. Cu noile achizitii te vei convinge, cu siguranta, ca nu numai Kate Moss este mereu admirata. Enjoy!




  • Kudika

    Festivalul Internațional Film O Clock aduce în prim plan o selecție...

  • Kudika

     ARTISTUL FENOMEN AL MOMENTULUI, BURNA BOY, VINE ÎN PREMIERĂ ÎN...

  • Kudika

    Începe cel mai important eveniment al cafelei, Bucharest Coffee...

  • Kudika

    Show de modă canină, concurs de pești exotici, prezentare de rase...

  • Kudika

    Show de pești exotici, concurs de grooming, prezentare de rase...

  • Kudika

    Se apropie Black Friday! 5 modele de rochii pe care sigur le vei...