In ultima vreme, se resimt tot mai clar influentele masculine in moda feminina. De la croiul sacoului care nu mai este atat de cambrat pe talie, veste, camasi lungi si pantalonii largi pana la pantofi. Moda ne permite sa ne reinventam, sa profitam putin de lejeritatea hainelor masculine, pastrand totusi liniile fine si sexy specific feminine.

Acesti pantofi au un design interesant, intr-o combinatie cromatica de alb si maro. Sunt ideali pentru o tinuta office sau o tinuta cu tenta casual. Sunt foarte comozi si pot fi asortati la o pereche de pantaloni albi, bej, sau in nuante mai inchise pentru un contrast placut.

Pantofi maro fara toc de la ALDO, Pret: 259 lei


Pantofi rosii Aldo

Acest model de pantofi ofera comoditate si rapiditate in miscare. Au un model deosebit fiind decupati in fata si in lateral. Intr-o culoare vie, stralucitoare, pot fi asortati la o tinuta office, compusa dintr-o fusta si o camasa fina. Ofera un plus de feminitate si unei tinute casual, formata din pantaloni clasici sau jeansi si o bluza inflorata.

Pantofi rosii fara toc de la ALDO, Pret: 259 lei


Botine vintage

Aceste botine ofera un look extrem de sexy si feminin. Au toc inalt, conic si platforma. Alungesc picioarele si se potrivesc la diverse tinute. Pentru o seara deosebita, poti asorta o palarie din piele intoarsa, in ton cu botinele sau un plic vintage brodat.

Botine cu aspect vintage by Fratelli Rossetti, disponibile in magazinele Catwalk, Pret: 1699 lei

Botine cu siret Deichmann

Aceste botine sunt foarte practice. Au un toc conic mediu si se asorteaza cu usurinta la pantaloni lungi sau o fusta peste genunchi. Sunt decorate cu perfor si cusaturi realizate manual. Sireturile subtiri strang glezna si ofera stabilitate.

Botine cu siret de la Deichmann, Pret: 99 lei

Pantofi Pretty Boy Floyd Shoes

Acesti pantofi completeaza cu success o tinuta de inspiratie masculina. Intr-o combinatie clasica alb-negru, ies din tipare prin intermediul imprimeului special. Se potrivesc unei tinute office compusa dintr-un costum format din doua piese plus o camasa alba cu jabou din dantela.

Pantofi Pretty Boy Floyd Shoes de la Papucei.ro, Pret: 489 lei

John Dillinger Shoes

Iata o pereche de pantofi cu un design special. Combinatia clasica alb-negru, este evidentiata prin modelul inedit. Purtati la birou, vor accentua placut tinuta. Pentru un look special, cu accente glam-rock, se pot asorta: un sacou masculin negru, o fusta alba dantelata si o curea cu tinte.

John Dillinger Shoes de la Papucei.ro, Pret: 446 lei
  • Kudika

    Stiluri inovative de costume de baie pentru sezonul cald al anului...

  • Maria Crisan

    Alin Gălățescu despre show-ul Ermanno Scervino în România și...

  • Kudika

    10 accesorii trendy pentru iubitoarele de modă

  • Kudika

    Cătălin Botezatu, despre motivul pentru care alese să își picteze...

  • Kudika

    Tendințele anului 2024 în design interior de la Infinity for Home

  • Kudika

    Se apropie Black Friday! 5 modele de rochii pe care sigur le vei...