(P)Cele mai frumoase scrisori de dragoste

Kudika
31 Mai 2010

Mai scrie cineva scrisori de dragoste?

Draga prietena,

Mai scrie cineva scrisori de dragoste?

Uite o intrebare la care cred ca nu s-a mai gandit multa lume in ultimul timp. M-am uitat si pe diverse forumuri de discutii pe aceasta tema si am vazut pareri de genul: in ziua de azi scriem sms – uri, mail-uri…si foarte putini mai au timp sa fie sensibili, sa opreasca timpul in loc si sa ii dea o alta valoare…pentru ca suntem prea ocupati, suntem in viteza si uitam poate adevaratele valori si lucrurile pentru care merita sa traim.

Multe dintre voi poate ati descoperit surpriza pe care v-am pregatit-o de ceva vreme: o colectie de scrisori de dragoste scrisa de mari personalitati ale lumii (Victor Hugo, Eminescu, Napoleon si altii); vei gasi o astfel de scrisoare in majoritatea ciorapilor Laura Baldini.

Arta scrisorilor de dragoste poate parea pierduta astazi, dar a citi epistole inflacarate si sincere ne emotioneaza si acum pe fiecare dintre noi. Iti ofer de aceea unele dintre CELE MAI FRUMOASE SCRISORI DE DRAGOSTE scrise vreodata, in care sa redescoperi misterul si emotia dragostei fara varsta.

Am auzit recent despre un sot care a descoperit intamplator chiar el una dintre scrisorile colectiei.... si a daruit-o sotiei sale; m-a emotionat acest lucru. Inseamna deci, ca barbatii nostri au ramas sensibili in adancul sufletului lor si ar putea reincepe sa ne scrie astfel de scrisori. Cred ca ar avea nevoie ...doar de putin elan din partea noastra....de o provocare....

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri