Bijuteriile Borealy cu cristale CRYSTALLIZED - Swarovski Elements sunt bijuterii elegante si exceptionale, care au fost create din pasiunea pentru bijuterii si din dorinta de a aduce stralucire si glamour in viata femeilor care le poarta.

Pietrele folosite pentru confectionarea bijuteriilor Borealy sunt Cristale autentice CRYSTALLIZED™ - Swarovski Elements. Bijuteriile sunt placate cu aur de 14 k sau platina de 14 k si vin insotite de certificate de autenticitate si garantie.

Despre secretul succesului marcii Borealy, Iulia Rasoiu spune ca se bazeaza pe “relatia stabilita intre echipa Borealy si client, consultanta acordata fiecarui client in parte, onorarea rapida a comenzilor si respectul ce il acordam fiecarui client in parte”.

Puteti vedea modelele de bijuterii Borealy in sectiunea de bijuterii de pe site-ul www.cadouri-originale.ro, in functie de tipul de bijuterie pe care il cautati: inele, bratari, colieri, seturi.

O atentie deosebita a fost acordata seturilor si bijuteriilor de mireasa, pe care le gasiti in categoria Nunta, pentru ca orice femeie trebuie sa fie cea mai frumoasa in acea zi deosebita din viata ei.

Miresele vor ca in ziua cea mare sa arate impecabil, iar bijuteriile sunt un element important in imaginea perfecta a unei mirese. Ele trebuie alese in asa fel incat sa se potriveasca perfect rochiei de mireasa si sa reflecte personalitatea celei care le poarta, astfel incat sa poata fi folosite nu doar la rochia de nunta, ci si cu alte ocazii.

Este greu sa rezisti seducatoarelor colectii de bijuterii Borealy si, de aceea, reprezentantii magazinului va prezinta avantajele lor competitive:
- Toate produsele sunt originale si de calitate superioara;
- Servicii all inclusive de la selectarea si personalizarea cadourilor, transmiterea mesajului dorit, ambalarea, livrarea eficienta si sigura a coletelor;
- Garanteaza calitatea tuturor produselor si se obliga sa inlocuiasca orice produs care nu indeplineste criteriile de calitate ale clientilor sai;
- Toate produsele prezentate pe site sunt in stoc;
- Livrarea si ambalajul de lux sunt gratuite;
- Produsele sunt livrate in aceeasi zi in Bucuresti si a doua zi in tara;

Magazinul online de Cadouri si Bijuterii premium Borealy www.Cadouri-originale.ro
s-a infiintat in anul 2007 si din anul 2010 opereaza sub brandul Borealy alaturi de celelalte siteurile ale grupului: www.cadouri-originale.ro , www.bijuteri-originale.ro, www.gentidelux.ro si www.lenjeriedelux.ro.

Printre clientii corporate se numara companii precum: Hewlett Packard (HP), McKinsey & Company, Scorseze Security, Andreas Stihl Motounelte, Agis Computers, Internet Corp, Media Vision, si multe alte companii.

  • Kudika

    Bianca Patrichi a fost eliminată de la Survivor! Regretele...

  • Maria Crisan

    Holy Molly face magie pe ringul de dans cu piesa Favorite Song

  • Kudika

    Feli lansează 'Ne iubim', un vals cu iubirea până la sfârșitul vieții

  • Kudika

    Aplicația EXTASY: Românii merg până la 50 de km distanță față de...

  • Kudika

    elmiplant revoluționează îngrijirea tenului cu noua gamă Hydro X Cell

  • Kudika

    Se apropie Black Friday! 5 modele de rochii pe care sigur le vei...