Setari Cookie-uri

Single Summer Camp

O vacanta noua, pentru omul modern, independent si singur.

Dedici mult timp jobului tau, muncesti de dimineata pana seara si iesi tot mai rar in oras. Alergi in stanga si-ndreapta, dar ai prea putin timp pentru o plimbare in parc. Ajungi sa nu mai ai prieteni, te simti insingurat.

Ai program la birou, dar programul de dupa program?

Daca te regasesti in cele de mai sus, gandeste-te la Single Summer Camp! Orice schimbare incepe cu o decizie inspirata. Acum poti face primul pas! Pentru prima data in Romania, Centrul de Dezvoltare Relational Comportamentala Equilibrium organizeaza Single Summer Camp: distractie, activitati de dezvoltare relationala si cursuri de autocunoastere.

Principalul avantaj? Cunosti oameni noi!

In perioada 29 august – 26 septembrie au loc 4 serii de cate 7 zile. Fiecare serie are 28 de locuri: 14 EL, 14 EA. Daca iti doresti activitati interactive in care descoperi si te descoperi vino in Single Summer Camp!

Ce se intampla?

Activitatile din tabara se intind pe parcursul intregii zile si sunt grupate in doua categorii: activitati de tip seminar si activitati de socializare.

Activitatile de tip seminar sunt derulate intr-o maniera interactiva, sunt grupate in prima parte a zilei si ating temele:

• Empatie, adaptabilitate, flexibilitate - fundamentele relatiilor puternice
• Acceptarea mea si a celorlalti - respect de sine si respectarea celuilalt
• Valorile personale si importanta lor in relatie
• Aleg sau sunt ales? Conteaza?
• Factori perturbatori in relationare
• Pattern-uri relationale: frici, dependenta, autoritate, competitie
• Cum ma vand?/ Ce vand? Sunt relatiile umane contracte? Pot fi negociate?

Activitatile de socializare sunt in a doua parte a zilei si au scopul de a-ti permite sa interactionezi cu ceilalti participanti in contexte non-formale, dar cu scop prestabilit. Sunt derulate sub forma unor "teme" care trebuie rezolvate in urma activitatilor din seminar si pentru care trebuie sa colaborezi cu o parte dintre participanti.

Avem si o vizita in Veliko Tarnovo - avem ce vedea - iar in penultima seara am "plantat" o cina festiva cu ceva bautura si muzica de incins atmosfera.

Mai multe detalii: pe www.singlesummercamp.ro
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.