Setari Cookie-uri

Green living, un concept de viata nou, eco si trendy

Divizia de scule electrice a companiei Bosch anunta lansarea unui nou concept de viata Green living. Prin aceasta notiune, Bosch vrea sa promoveze un stil de viata ecologic, sanatos, care presupune intoarcerea la lucrurile simple din viata un concept care castiga din ce in ce mai mult teren si in Romania. Astfel, Bosch organizeaza miercuri, 30 iunie, un curs de mesterit dedicat exclusiv clientilor Bosch si Dremel, in cadrul caruia le arata cum pot folosi uneltele electrice pentru a proteja natura, a face economii si a petrece cat mai mult timp placut impreuna cu cei dragi.

comunicat de presa

Divizia de scule electrice a companiei Bosch anunta lansarea unui nou concept de viata – ”Green living”. Prin aceasta notiune, Bosch vrea sa promoveze un stil de viata ecologic, sanatos, care presupune intoarcerea la lucrurile simple din viata – un concept care castiga din ce in ce mai mult teren si in Romania. Astfel, Bosch organizeaza miercuri, 30 iunie, un curs de mesterit dedicat exclusiv clientilor Bosch si Dremel, in cadrul caruia le arata cum pot folosi uneltele electrice pentru a proteja natura, a face economii si a petrece cat mai mult timp placut impreuna cu cei dragi.

Scopul campaniei Bosch este de a arata clientilor sai ca este pacat sa se taie copacii, sa se dea bani pe mobila noua, cand se poate proteja mediul inconjurator, creandu-se in acelasi timp obiecte unicat si economisindu-se bani. Astfel, Bosch si Dremel pun la indemana clientilor uneltele de care acestia au nevoie pentru a transforma obiecte vechi din casa sau niste banali busteni, gasiti in padure, in mobila, decoratiuni, obiecte de design sau cadouri pentru prieteni. ”Green living este mai mult decat un concept eco, un trend al societatii moderne - Green living este un mod de viata. Astfel, vrem sa facem un indemn, sa ne intoarcem la natura, la lucrurile simple din viata - la tot ce este natural si sanatos – fie ca este vorba de materialele din care se prelucreaza diverse obiecte din casa, fie ca este vorba de timpul petrecut alaturi de cei dragi cat se confectioneaza acele obiecte”, au explicat reprezentatii Bosch. Mai mult, datorita tehnologiei litiu-ion, uneltele Bosch si Dremel sunt prietenoase cu mediul inconjurator. Peste 20% dintre produsele Bosch se bazeaza pe acest tip de tehnologie fara fir, care presupune un consum de energie redus.

«A fi „eco” nu inseamna doar sa plantezi copaci sau sa reciclezi hartie. Cei cu adevarat ingrijorati de soarta planetei si de viitorul copiilor lor sunt constienti, in tot ceea ce fac, de cantitatea de resurse naturale pe care le consuma si se gandesc mereu daca nu exista o cale mai putin costisitoare de a face acelasi lucru. Fie ca e vorba de mobilarea sau de redecorarea locuintei, de alegerea urmatoarei destinatii de vacanta sau de optiunile culinare, ei sunt mereu gata sa refoloseasca, sa reinventeze, sa recreeze», a explicat Dragos Bucurenci, Presedintele Asociatiei MaiMultVerde si gazda evenimentului de lansare a campaniei Green living.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.