Setari Cookie-uri

Oana Cuzino, Monica Anghel, Kinga Varga si Alice Nastase sunt Ambasadoare Dove

Frumusetea adevarata si feminitatea sunt sustinute si de femei de succes care s-au alaturat campaniei Dove. Oana Cuzino, Monica Anghel, Kinga Varga si Alice Nastase sunt Ambasadoare Dove.

comunicat de presa

Frumusetea adevarata si feminitatea sunt sustinute si de femei de succes care s-au alaturat campaniei Dove. Oana Cuzino, Monica Anghel, Kinga Varga si Alice Nastase sunt Ambasadoare Dove.

Dove crede ca fiecare femeie este mai frumoasa cand se ingrijeste si are incredere in ea. Frumusetea unei femei trebuie apreciata in intregime, fiind o compozitie complexa privita mai ales prin frumusetea interioara, prin puterea si vitalitatea personalitatii fiecareia.

Oana Cuzino, unul dintre cei mai reputati jurnalisti de televiziune si presa si in acelasi timp medic, s-a alaturat campaniei demarate de Dove in pozitia de Leading Ambassador deorece nu crede in prejudecatile legate de frumusete si considera ca fiecare femeie este frumoasa si unica. Oana este autoarea volumelor de informare generala: “Sunt gravida: ce sa fac?” (2003) si "Frumusetea nu este o misiune imposibila", alaturi de Luciana Stanciu (2007). Implicarea Oanei Cuzino ca Leading Ambassador Dove a inceput cu organizarea unor seminarii de frumusete, care au ca tema ritualul de ingrijire. Intalnirile au loc in aceasta perioada in Bucuresti si Constanta.

“Fiecare dintre noi detinem frumusetea si daca sunt momente in care nu simtim acest lucru, trebuie doar sa privim mai atent in interiorul nostru, sa ne acordam putin mai mult timp si atunci sigur o vom descoperi. Cred cu adevarat in acest lucru si ma bucur ca pot transmite acest mesaj tuturor femeilor cu care interactionez. Nu trebuie sa uitam ca in primul rand suntem femei si este esential sa ne ingrijm”, declara Oana Cuzino, Leading Ambassador Dove.

Monica Anghel este una dintre cele mai cunoscute cantarete si actrite din Romania. Castigatoare a concursului “Cerbul de aur” si reprezentanta a Romaniei la doua editii Eurovision, Monica este acum si prezentatoarea unui matinal radio.

„Am interactionat prima data cu Dove in 1991 in SUA si de atunci ne-am imprietenit, chiar de la prima atingere. Consider ca este foarte important sa ai un ritual de ingrijire deorece nu poti incepe mai bine o zi decat cu senzatia placuta si revigoranta a unui gel de dus hidratant. Sustin campania Dove si mi-am asociat imaginea cu aceasta marca deorece se adreseaza femeilor adevarate, care isi reprezinta bine zona de activitate din care fac parte, cu femei a caror frumusete interioara este la fel de importanta ca cea exterioara. Fiecare dintre noi este frumoasa si cred cu adevarat ca daca esti bun, natural, optimist si stii sa razi aceasta frumusete nu are cum sa stea ascunsa”, declara Monica Anghel, Ambasadoare Dove.
Citește și:

Kudika
7 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.