Setari Cookie-uri

Oana Cuzino, Monica Anghel, Kinga Varga si Alice Nastase sunt Ambasadoare Dove

Frumusetea adevarata si feminitatea sunt sustinute si de femei de succes care s-au alaturat campaniei Dove. Oana Cuzino, Monica Anghel, Kinga Varga si Alice Nastase sunt Ambasadoare Dove.


Kinga Varga
este primul designer roman specializat in tricot. Creatiile ei care au in centru feminitatea si ludicul, s-au impus pe piata modei din Romania prin inovatie, stil si eleganta.

“Ma simt onorata ca am fost invitata sa fiu una dintre Ambasadoarele Dove. Aceasta responsabilitate este in acelasi timp o provocare pentru mine. Mi-a placut foarte mult initiativa de a rasturna prejudecatile legate de frumusete pentru ca eu cred ca in fiecare femeie exista o sclipire interioara care odata scoasa la iveala o face sa fie deosebit de frumoasa. Acesta este si mesajul pe care incerc sa il transmit prin creatiile Kinga Varga si prin statutul meu de Ambasadoare. Creez pentru a le da femeilor puterea sa fie frumoase, sa se redescopere pe sine si sa isi reafirme feminitatea”, marturiseste Kinga Varga, Ambasadoare Dove.

Alice Nastase este jurnalist din 1997 si a fost editor-sef al revistei „Tabu”. Este creatoarea conceptului revistei „Tango”, pe care o conduce. S-a remarcat prin articolele scrise cu sensibilitate si onestitate si este autoarea volumelor „Noi suntem zeite – Carte postala” (2008), a antologiei „Cele mai frumoase iubiri” (2009), „Dragostea e un bonsai” (2010) si alaturi de Aurora Liiceanu, “Dincolo de bine, dincoace de rau. Despre iubire” (2007) si “Care pe care – femei si barbati” (2007).

“Probabil ca daca as fi primit propunerea aceasta acum 10 ani nu as fi acceptat-o, pentru ca nu m-as fi considerat potrivita pentru un asemenea proiect. Si asta pentru ca eu nu am avut sansa unei educatii legate de frumusete facute la timp, asa ca mi-am castigat intarziat increderea in sine si puterea de a ma simti bine asa cum sunt. Eu am ajuns cu truda, de una singura, sa sustin valorile extraordinare pe care Dove le impartaseste astazi tuturor. Si de aceea, cu atat mai mult, mi se pare o sansa minunata ca exista azi un prieten care intinde o mana de incredere femeilor lumii, la orice varsta s-ar afla ele”, declara Alice Nastase, Ambasadoare Dove.

Oana, Monica, Kinga si Alice sunt Ambasadoare Dove alaturi de alte femei care apreciaza frumusetea adevarata si feminitatea. Campania mai este sustinuta si de dermatologi recunoscuti, atat in Bucuresti cat si la nivel national.

Campania de alegere a Ambasadoarelor este sustinuta prin site-ului www.ambasadoareledove.ro, unde femeile se pot inscrie pentru a deveni Ambasadoare Dove pana la 31 iulie.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
7 Iulie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.