A fost aleasa Miss Universe 2010

A fost aleasa Miss Universe 2010
Kudika
25 August 2010

Reprezentanta Mexicului, Jimena Navarrete, in varsta de 22 de ani, a fost incoronata noua Miss Universe, astazi, in Las Vegas.

Reprezentanta Mexicului, Jimena Navarrete, in varsta de 22 de ani, a fost incoronata noua Miss Universe, astazi, in Las Vegas.

Podiumul a fost completat, in ordine, de Miss Jamaica - Yendi Phillipps, Miss Australia - Jesinta Campbell, Miss Ucraina - Anna Poslavska si Miss Filipine - Venus Raj, potrivit MEDIAFAX.

Originara din Guadalajara, noua regina a frumusetii, manechin profesionist de la varsta de 15 ani, a declarat ca doreste sa studieze gastronomia. In urmatorul an, Jimena Navarrete va trebui insa sa isi consacre tot timpul, in calitate de Miss Universe, altor cauze, precum lupta impotriva maladiei SIDA si a cancerului mamar. Printre altele, Jimena Navarrete a primit o bursa de studii de un an in cadrul New York Film Academy.

Este pentru a doua oara cand o reprezentanta a Mexicului castiga titlul de Miss Universe, dupa victoria Lupitei Jones, in 1991. Jimena Navarrete ii succede reprezentantei Venezuelei, Stefania Fernandez, care a fost desemnata Miss Universe 2009, la varsta de 19 ani.

Miss Romania a iesit din cursa pentru Miss Univers

Anul acesta, reprezentanta Romaniei, Oana Paveluc, a ajuns in semifinale, insa nu a reusit sa se califice in finala concursului din Las Vegas. Anul trecut, dupa o pauza de 11 ani, Romania a fost reprezentata la Miss Universe de pe Bianca Elena Constantin, care nu s-a calificat in primele 15 locuri.

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri