Setari Cookie-uri

Festivalul Ceaiului si Cafelei

Pe 10 septembrie �negustorii� de ceai si cafea isi prezinta oferta de arome la PALATUL SUTU

COMUNICAT DE PRESA


A doua editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei are loc in Capitala
intre 6 si 12 septembrie


Pe 10 septembrie „negustorii” de ceai si cafea isi prezinta oferta de arome la PALATUL SUTU

A doua editie a Festivalului Ceaiului si Cafelei – Tea&Coffee Festival are loc, in Capitala, intre 6 si 12 septembrie si cuprinde o serie de manifestari stradale, spectacole in ceainarii si cafenele bucurestene precum si o expozitie de ceai, cafea si accesorii, care se va desfasura, intre 10 si 12 septembrie a.c., la Palatul Sutu (Muzeul Municipiului Bucuresti – bulevardul I.C. Bratianu nr. 2, statia de Metrou Universitate)

TEA&COFFEE Festival are drept scop promovarea consumului de ceai si cafea, aducerea in actualitate a traditiilor si ritualurilor servirii lor. Evenimentul va avea in prim plan si noile tendinte practicate, in tarile cu traditie (Brazilia, Japonia, India, Italia, Turcia, Anglia, etc.) in ceea ce priveste prepararea si prezentarea unor bauturi din ceai si cafea.

Printre manifestarile care vor avea loc in cadrul Festivalului, intre 6 si 12 septembrie a.c., se numara: concerte, workshop-uri si ceremonii de servire a ceaiului si cafelei, practicate in Anglia, Italia, Argentina si Japonia. Locatiile acestor evenimente, cu iz de ceai si cafea, reunite sub numele Tea&Coffee Festival sunt: Cafe Verona (str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15), Cafepedia (str. Pictor Verona nr. 2), Grand Caffe Galeron (Nicolae Golescu 18A), ceainaria Serendipity (str. Dubrava Rosie nr. 12) si ceainaria Rendez-Vous.

In cadrul festivalului, pe 10 septembrie a.c., va avea loc si un workshop de arta urbana, “Miss Tea Time”, pus in scena de Asociatia I love Bucharest in Centrul Istoric al Bucurestiului.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Septembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.