In weekendul acesta s-au desfasurat in Capitala primele cursuri ale Syoss Hair Academy, prima academie de self-styling din Rom�nia, special creata pentru femeile moderne care doresc sa isi faca propriul salon la ele acasa.

30 august 2010, Bucuresti – In weekendul acesta s-au desfasurat in Capitala primele cursuri ale Syoss Hair Academy, prima academie de self-styling din România, special creata pentru femeile moderne care doresc sa isi faca propriul salon la ele acasa. Printre „studente” s-au numarat si componentele trupei Heaven (Adina, Aliana si Roxana), precum si Maria Radu. Vedetele au aflat de la specialistii Syoss ce trebuie sa faca pentru a avea un par sanatos si frumos si au invatat câteva trucuri care sa le ajute sa isi coafeze parul si acasa, nu numai in saloanele specializate. Concertele, filmarile, statul la soare, folosirea din abundenta a unor produse mai putin potrivite tipului de par – toate acestea pot avea in timp efecte neplacute asupra parului unor persoane atât de active precum sunt componentele Heaven sau Maria Radu.

Adina de la Heaven a invatat cum sa isi onduleze parul intr-un timp cât mai scurt , Aliana a beneficiat de sfaturi pentru un coc lejer si natural, iar Roxana a invatat cum sa isi prinda rapid parul intr-o coada sofisticata si eleganta.

Maria Radu s-a oprit la Syoss Hair Academy in drum spre filmarea noului sau videoclip pentru a afla cum poate sa isi aranjeze parul singura, pe fuga, acasa. Maria Radu si Syoss au semnat, de curând, un parteneriat pentru promovarea noului single al Mariei – „Miss Everything” – lansat odata cu linia de coloranti SYOSS. Single-ul va beneficia si de videoclipul la care Maria deja lucreaza si pe care-l va lansa la jumatatea lunii septembrie.

Pe lânga vedetele prezente ieri la lectiile de self-styling Syoss, alte peste 150 de femei din Bucuresti au trecut pragul Academiei. Hairstilistii au oferit sfaturi si produse fiecarei „eleve” in parte, pentru ca fiecare dintre ele sa poata avea rezultate profesionale la ea acasa.

Prin lansarea Syoss Hair Academy, Syoss marcheaza un an de prezenta pe piata româneasca, precum si lansarea unei inovatii - SYOSS Color - prima vopsea permanenta cu formule profesionale, dar care poate fi, cu usurinta, utilizata acasa si achizitionata la un pret accesibil, din orice magazin sau farmacie.

Gama de coloranți completeaza astfel portofoliul de produse Syoss in România, care mai include 27 de produse pentru ingrijirea si coafarea parului, toate având formule profesionale si fiind testate si dezvoltate impreuna cu stilisti profesionisti.

Pentru detalii despre gama si evenimente Syoss in România, puteți accesa website-ul www.syoss.ro sau pagina de Facebook www.facebook.com/syoss.romania .

  • Kudika

    Alina Sorescu, primul Crăciun fără fetițele sale. Instanța a decis...

  • Maria Crisan

    Alina Eremia x Irina Rimes - Surprize pe fundal

  • Kudika

    Alina Sorescu îl confruntă pe Alexandru Ciucu: Realitatea este cu...

  • Kudika

    Alina Eremia îți citește gândurile cu voce tare - inițiativa...

  • Kudika

    Alina Laufer s-a hotărât, după 11 ani de relație! Decizia radicală...

  • Kudika

    Valentine's Day cu #FlowersAndChill by Floria.ro