Setari Cookie-uri

(P)Pantofi Puma cu design personalizat

Dupa succesul inregistrat in 2005 odata cu introducerea programului numit �Mongolian BBQ Shoe�, program permitea sa iti creezi online sau in magazin un pantof personalizat, in aceasta toamna, Puma va lansa "The Creative Factory" , o actualizare a conceptului de personalizare, cu stiluri noi, materiale diferite si un proces de design complet nou.

Comunicat de presa:

PUMA “CREATIVE FACTORY”

Pantofi PUMA cu design personalizat
Ambasadori : Andi Moisescu & Guess Who


Dupa succesul inregistrat in 2005 odata cu introducerea programului numit “Mongolian BBQ Shoe”, program permitea sa iti creezi online sau in magazin un pantof personalizat, in aceasta toamna, Puma va lansa "The Creative Factory" , o actualizare a conceptului de personalizare, cu stiluri noi, materiale diferite si un proces de design complet nou.

La inceputul lui noiembrie, in diferite magazine Concept din intreaga lume, prietenii PUMA vor avea sansa de a-si pune la munca creativitatea, combinand diferite materiale si texturi, pentru a –si crea propria pereche de pantofi “PUMA Creative Factory”. PUMA va oferi toate instrumentele necesare pentru a permite ca fiecare persoana sa devina un designer, punand la dispozitie texturile, materialele şi un iPad Apple, ce va fi folosit in procesul de design. "Designerul" va incepe prin alegerea unuia dintre cele 2 stiluri de pantofi Basket sau First Round, dupa care va sorta si mixa culorile si materialele, pana va obtine pantoful unic, pe care si-l doreste.

Cele doua stiluri de pantofi din care isi poate alege pentru inceput, sunt :

Basket II -Pantoful este inspirat din meciurile de basket de odinioara si este relansat in forma pe care o avea in 1971, avand doar cateva mici ajustari.

First Round- Silueta originala a acestei ghete inspirata tot din jocul de basket, a fost admirata prima data in 1987 si este relansata acum, pastrand acelasi profil cu guler inalt si ingrosat si aceeasi flexibilitate caracteristica.

Dupa ce designerul (consumatorul) isi finalizeaza produsul pe iPad si isi plateste propria creatie, comanda este trimisa catre fabrica, unde produsul este asamblat.

Dupa aproximativ 6 saptamani de la plasarea comenzii, persoana este notificata prin email ca isi poate ridica perechea de pantofi unicat din magazinul PUMA. Puma Creative Factory- va deveni un program permanent incepand cu luna noiembrie in magazine PUMA selectionate.

Lansarea online este planificata pentru inceputul anului 2011 doar in anumite tari. Pretul unui astfel de pantof va fi de aproximativ 120 Euro pentru modelul First Round si 100 de Euro pentru modelul Basket II. Ambele modele sunt disponibile in gama de marimi 3-13 UK (35.5 – 48 Eur).


Kudika
8 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.