Decembrie? Momente magice si stralucire de diamant pentru parul tau!

Decembrie? Momente magice si stralucire de diamant pentru parul tau!
Kudika
8 Noiembrie 2010

Decembrie este luna plina de momente speciale in care iti doresti sa stralucesti. La fel si parul tau. Ingrijeste-l cu gama NIVEA Diamond Gloss, ideala pentru parul normal, mediu si lung.

Comunicat de presa:

Decembrie este luna plina de momente speciale in care iti doresti sa stralucesti. La fel si parul tau. Ingrijeste-l cu gama NIVEA Diamond Gloss, ideala pentru parul normal, mediu si lung. Particulele fine de diamant redau stralucirea si supletea firului de par pentru ca tu sa intri in noul an mult mai increzatoare!
Incearca samponul, balsamul si tratamentul spray NIVEA Diamond Gloss si straluceste!

Samponul NIVEA Diamond Gloss cu particule fine de diamant reda stralucirea si supletea firului de
par. Ideal pentru parul mediu si lung, acest sampon te va fascina de la prima aplicare. Reflexiile
luminii se vor juca in parul tau si senzatia unica de stralucire de diamant poate fi obtinuta imediat dupa
folosire. Pret: 11.95 lei.

Pentru a intregi efectul de stralucire si ingrijire a parului foloseste dupa samponare Balsamul NIVEA Diamond Gloss, cu particule de diamant. Acesta iti va lasa parul usor de pieptanat, nu-l va ingreuna si va intregi efectul de stralucire, suplete si delicatete. Pret: 11.95 lei.

Tratamentul Spray NIVEA Diamond Gloss imbogatit cu extract de Cala Alba este ultimul pas in obtinerea unui look irezistibil. Se aplica pe parul umed inainte de a-l usca, fara o clatire ulterioara. Datorita dispozitivului de pulverizare ce permite aplicarea uniforma, vei parcurge usor si ultimul pas catre noaptea minunata si noul an ce te asteapta la urmatoarea bataie de ceas. Pret: 19.10 lei.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri