Un nou magazin Agnes Toma in Cocor Store

Noul magazin Agnes Toma inaugurat in COCOR STORE, redefineste viziunea designerului asupra conceptului de store-brand.

Comunicat de presa:

Noul magazin Agnes Toma inaugurat in COCOR STORE, redefineste viziunea designerului asupra conceptului de store-brand.

Noul concept store dezvolta un sentiment de “feel at home”, si reprezinta un spatiu conceput in contrapunct cu ideea de vanzare de tip mass-market.

La baza conceptului se afla ideea de “show-room” - un spatiu in care fiecare client reprezinta o individualitate care se bucura de o relatie personalizata cu stilistii casei.

“Am gandit acest magazin ca pe un loc de intalnire cu acele doamne cu care impartasesc valori si aspiratii comune. Am creat un spatiu in care, desi situat intr-un department store (COCOR), sa putem sa ne oprim pentru o clipa. Pentru cat timp decidem sa stam in acest loc sa ne putem simti “ca acasa”! Sa rasfoim pe indelete cataloage, pe o canapea, la lumina unui lampadar. Si tot pe indetelete sa atingem materialele, sa parcurgem colectiile - umeras cu umeras, piesa cu piesa… Apoi sa alegem pe indelete acele cateva piese in care am fi curioase sa ne vedem, oglindindu-ne fara graba, fara presiune, in intimitatea unei generoase cabine de proba, insotite fiind de un stilist priceput, atent si prietenos...” asa isi prezinta Agnes Toma in cateva cuvinte conceptul noului magazin.

Un concept si un nou magazin, nascut din nevoia de intimitate si ordine, personalizare si valori reconfirmate: de fapt o noua dimensiune a shopping-ului in Cocor Store, magazine Agnes Toma etaj 1.
Retail jobs

Vizionare placuta


Kudika
8 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri