Setari Cookie-uri

STOP imbatranirii premature cu noul roll-on de ochi NIVEA Visage Q10 Plus

Incearca noul Roll-on NIVEA Visage Q10 Plus bogat in coenzima Q10 si Panthenol care pune stop imbatranirii premature si sterge urmele oboselii din ochii tai!


Incearca noul Roll-on NIVEA Visage Q10 Plus bogat in coenzima Q10 si Panthenol care pune stop imbatranirii premature si sterge urmele oboselii din ochii tai!

NIVEA VISAGE Q10 Plus contine o formula ce are la baza cunoscuta coenzima Q10, proprie pielii, formula ce s-a imbunatatit constant in cei 12 ani de existenta. Noua gama contine o formula avansata cu sisteme de filtrare UVA si UVB pentru a preveni formarea ridurilor noi, reducerea celor vechi si pentru a lupta impotriva daunelor solare.

Roll-on NIVEA Visage Q10 PLUS

Cu o noua formula activa pe baza de gel ce se absoarbe imediat si care contine coenzima Q10 proprie pielii si Panthenol, noul roll-on NIVEA Visage Q10 Plus, revigoreaza imediat pielea calmand-o si decongestionand-o.

Semnele oboselii si netezirea liniilor din jurul ochilor sunt stopate datorita formulei unice de coenzima Q10 si Panthenol. Semnele de oboseala, pe de alta parte, sunt inlaturate cu ajutorul aplicatorului care in timpul utilizarii maseaza pielea cu ajutorul bilei de aluminium. Formula inovativa a roll-onului revitalizeaza microcirculatia si se adapteaza oricarui tip de piele. In timp ce coenzima Q10 echilibreaza cumulul de energie din piele, Panthenolul revitalizeaza procesul natural de secretie al Pro Vitaminei B5, sustinand rezerva de apa de la nivelul pielii sensibile din jurul ochilor.

Pret recomandat: 32.36 lei (10 ml)


Pielea din jurul ochilor este cea mai subtire si sensibila. Aceasta zona este fotosensibila, fotoexpusa si reactioneaza mai usor la factorii de mediu, in special la vant si poluare. Noul roll-on de ochi NIVEA Visage Q10 Plus are un rol important in rutina de ingrijire: este decongestionant (reduce pungile), estompeaza cearcanele datorita ingredientilor hidratanti, calmeaza pielea si ajuta la estomparea ridurilor. Pentru persoanele cu o piele sensibila sunt recomandate produsele de ochi sub forma de roll-on. Pe langa efectul calmant, pot fi aplicate pe parcursul zilei fara a intra in contact cu pielea din aceasta zona” Claudia Teodorescu, Expert Dermatolog NIVEA.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.