Include epilarea definitiva in programul tau de ingrijire personala pe anul acesta si cu siguranta vei avea numai beneficii!

Insa cum vi se pare “Anul acesta voi scapa definitiv de parul de pe corp!”, “Anul acesta voi scapa de chinul epilatului si de iritatii!” Pare imposibil de realizat? Absolut deloc! La Noblezza Beauty Lounge iti poti vedea visul devenit realitate: nu vei mai avea probleme cu parul nedorit, daca optezi pentru epilarea definitiva cu cea mai noua si mai eficienta tehnologie- SPL (Secvential Pulse Light) existenta la atelierul de infrumusetare din strada Putul lui Zamfir nr.63, din Bucuresti.

Include epilarea definitiva in programul tau de ingrijire personala pe anul acesta si cu siguranta vei avea numai beneficii!
Primul si cel mai important avantaj este ca vei scapa de o grija in plus! Vei putea purta fusta de la prima raza de soare pana in toamna, fara cel mai mic stress legat de parul de pe picioare, de firele crescute sub piele si de inesteticele iritatii. Vei putea zambi linistita fara sa te mai gandesti la firele de par de pe barbie care nu dispar orice le-ai face. Al doilea avantaj, nu mai putin important, este ca nu va trebui sa mai suporti durerea provocata de metodele traditionale de epilare cum ar fi ceara, penseta sau aparatul de epilat.

Sigur iti imaginezi ca epilarea definitiva implica niste costuri foarte mari, dar te-ai gandit vreodata cati bani cheltui la epilatul cu ceara? Daca faci un calcul simplu, vei vedea ca in 3 ani vei cheltui mai mult decat daca optezi pentru epilarea definitiva.

Special ca tu sa te bucuri de avantajele epilarii definitive chiar de la inceputul anului, Noblezza Beauty Lounge iti ofera o reducere de 50% pentru 4 sedinte de epilare definitiva doar in perioada 24 ian- 5 feb 2011. Epilarea definitiva made by Noblezza ofera rezultate de 90% distrugere a firelor de par. “Acest lucru inseamna ca nu exista niciun risc de ardere a pielii. Lumina constituita din 5 impulsuri de energie consecutive si constante, de aceeasi intensitate, incalzeste firul de par, distrugand radacina. Aceasta este eliminat in mod natural de catre corp si astfel, nu se mai produce un nou fir. In plus, rezultatele sunt spectaculoase inca de la prima sedinta!”, sustine Elena Varzaru, specialist medical in cadrul Atelierului de infrumusetare Noblezza Beauty Lounge.

Asadar, acceseaza https://www.noblezza.ro/promotie_epilare_definitiva.php pentru a beneficia cat mai curand de pachetele promotionale pentru epilare definitiva si de posibilitatea de a testa gratuit aceasta procedura. Iar la adresa https://www.noblezza.ro/oferte.html gasesti detalii despre ofertele speciale Noblezza Beauty Lounge pentru estetica corporala si faciala.

Te asteptam la sediul nostru din Bucuresti, strada Putul lui Zamfir nr.63 pentru ca planurile tale pe 2011 sa devina realitate!









  • Kudika

    Frumusețea, celebrată în magazinele DOUGLAS printr-un concept unic...

  • Kudika

    Cum construiești o rutină de îngrijire anti-aging?

  • Kudika

    Rutina ta de noapte devine un ritual holistic de îngrijire

  • Kudika

    Rutină de îngrijire anti-acnee: 20 de produse care te vor scăpa...

  • Kudika

    Eleganță profesională: cum să-ți adaptezi machiajul și coafura de...

  • Kudika

    Valentine's Day cu #FlowersAndChill by Floria.ro