Setari Cookie-uri

Sutienul pentru sani imensi

Super-marimea L pentru sutien a fost lansata de producatori dupa ce clientele s-au plans ca nu se simt confortabil in ceea ce obisnuia sa fie cupa maxima KK, anunta DailyMail.co.uk.

Pentru ca schimbarile in dieta si in stilul de viata au influentat puternic silueta feminina in ultimii zeci de ani, in Marea Britanie sanii mari sunt tot mai mari. Desi cea mai promovata silueta este cea de manechin, femeile adevarate au forme si proportii care trebuie puse in avantaj intr-un mod cat mai flatant. Daca porti un sutien care nu ti se potriveste risti sa pui in pericol conturul unui corp care altfel poate fi ideal.

Firma de lenjerie Bravissimo a hotarat introducerea pe piata a unei noi marimi L in urma realizarii unei cercetari in randul clientelor fidele. Disconfortul raportat de multe dintre ele a fost primul indiciu ca gama de sutiene disponibile nu e satisfacatoare. Pana la la 40% dintre femeile intervievate ar trebui sa cumpere o cupa D sau chiar mai mare. E probabil un efect psihologic care te impiedica sa cumperi o marime mai mare: pentru a arata bine, primul pas e sa iti accepti formele si sa porti marimele care ti se potrivesc. Asa ca data viitoare cand sanii tai ies in afara cupei, stii ce ai de facut.

Totodata, cercetarea lor a dovedit ca peste 80% dintre femei poarta o marime gresita la sutien. Poate data viitoare cand iti cumperi un sutien, ar trebui sa nu te grabesti atat de tare. Alege un model care iti place si intra la cabina de proba cu trei marimi diferite: ce porti de obicei, plus o cupa mai mare si una mai mica. Forma siluetei tale depinde intr-o buna masura de cum iti vine sutienul, hainele cad altfel daca sanii tai sunt bine incadrati si plus ca usurinta in miscare pe care ti-o da un sutien cu o sustinere buna nu e ceva de care ai vrea sa te dispensezi.

Tot un sutien bun te ajuta sa eviti durerile de spate sau de ceafa pe care risti sa ti le provoci printr-o alegere nepotrivita. Mai ales daca ti-ai schimbat regimul sau ai inceput sa faci sport, modificarile siluetei tale nu se reflecta numai in marimea hainelor. Sutienul are de asemenea nevoie de cateva ajustari.
Experimenteaza. Pe langa senzatia sexy pe care un sutien de calitate ti-o ofera, atunci cand iti alegi un sutien porneste de la caracteristicile principale si selecteaza apoi detaliile. Nu te plafona intr-un singur tip de sutien, poate data viitoare gasesti un nou model preferat. Regandeste toate criteriile: cu prindere in fata sau in spate? Cat de subtiri vrei bretelele? Probeaza mai multe modele: push up, cu burete, din lycra, cu jumatate de cupa (recomandate mai ales pentru sanii mici). Surprinde-te.

O dieta sanatoasa si o viata activa vor conduce negresit la o dezvoltare armonioasa – profita de corpul tau si pune-l in valoare cu un sutien adecvat. Nu te teme de sanii mari sau de sanii mici, descopera trucurile inventate de firmele de lenjerie, gandite anume pentru femei ca tine.

Un articol de Andreea
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.