Setari Cookie-uri

Dermoingrijirea cu efect de lifting

In Centrul de Cercetari Stiintifice Dr Irena Eris, fiecare problema a pielii se cerceteaza in detaliu si isi gaseste rezolvarea cu precizie, fiecare dintre liniile create oferind preventie si ingrijire completa.

Comunicat de presa

In Centrul de Cercetari Stiintifice Dr Irena Eris, fiecare problema a pielii se cerceteaza in detaliu si isi gaseste rezolvarea cu precizie, fiecare dintre liniile create oferind preventie si ingrijire completa.

Conceptia Inflammation Theory of Aging este o abordare globala, ce explica procesul imbatranirii si anume ca, la baza imbatranirii organismului si a pielii stau procesele inflamatoare.

Expertii din Centrul de Cercetari Stiintifice Dr Irena Eris inspirati de aceasta descoperire, au dezvoltat tehnologia avansata INFLAMMIX™, ce inhiba microprocesele inflamatorii cronice si ca urmare se incetineste imbatranirea pielii. Linia cosmetica PHARMACERIS NeoscopeTM este dezvoltata pentru 3 tipuri de ten: cuperozic, uscat, sensibil.

TENUL CUPEROZIC 40+

Cremele pentru lifting Neoscope™ reduc inrosirea pielii, dar actioneaza si impotriva ridurilor si au un efect intens de lifting, imbunatatind elasticiteatea.

Crema pentru lifting cu efect de netezire

Crema reduce ridurile si are actiune de lifting. Primele efecte sunt vizibile dupa 11 zile. Complexul inovativ de peptide cu secventa unica de aminoacizi creste productia de colagen si lasa pielea cu pana la 31% mai neteda. Dupa 3 saptamani de utilizare crema netezeste ridurile cu pana la 24%.

50 ml, pret 53, 80 ron

Crema gel de ochi cu efect de liftingSPF 15

Primele efecte sunt vizibile deja dupa 8 zile. Influentand diversificarea keratinocitelor, algele albastre cresc densitatea pielii si lasa pielea mai neteda cu pana la 26%. Uleiul de coacaza neagra bogat in acid linoleic normalizeaza functiile pielii afectate de procesul de imbatranire si influenta negativa a mediului. Complexul inovativ de peptide cu secventa unica de aminoacizi creste productia de colagen si stimuleaza microcirculatia sangelui. Ca urmare, se observa netezirea si imbunatatirea aspectului pielii. Dupa 3 saptamani de folosire a cremei se observa scaderea intensitatii ridurilor cu 18%.

15 ml, pret 39,80 ron

TENUL ALERGIC, SENSIBIL 40+

Ingrijirea tenului matur sensibil necesita utilizarea de cosmetice fara continut de ingredienti ce cauzeaza iritarea pielii, ca de exemplu colorantii sau substantele parfumate. Sunt alese cu grija produse potrivite, ce contin si substante cu actiune calmanta, imbunatatind starea tenului alergic
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.