Setari Cookie-uri

Bucurati-va de o pauza de ceai la VIVA!

Din 31 ianuarie 2011, aveti un motiv in plus sa opriti in statiile de distributie carburanti OMV cu VIVA: noua selectie de ceaiuri VIVA, cu opt sortimente delicioase din cel mai bun ceai – un rasfat pentru cunoscatori si nu numai. Toate sortimentele de ceai vor fi disponibile si in varianta la pachet („to go”), datorita paharelor prevazute cu un sistem cu capac patentat, folosite exclusiv la VIVA.

Pentru a va putea bucura de un ceai fierbinte si delicios atunci cand sunteti pe drum, cele opt sortimente sunt disponibile si la pachet, in pahare prevazute cu un sistem cu capac patentat. Acesta permite folosirea paharelor fara a exista pericolul de a varsa continutul acestora. Cafeaua la pachet a avut intotdeauna un avantaj fata de ceai, fiind mai usor de consumat, intrucat plicul de ceai trebuie scos dupa cateva minute de infuzie. Datorita noului sistem de inchidere, plicul de ceai poate fi lasat la infuzat dupa preferinta, iar apoi indepartat prin intermediul unui dispozitiv integrat in capac. Pliculetul de ceai este astfel depozitat intr-un compartiment special iar, odata consumat ceaiul, paharul si pliculetul pot fi aruncate cu usurinta impreuna. Paharele de ceai in varianta „to go”, prevazute cu sistemul de inchidere patentat, sunt disponibile in Romania exclusiv in reteaua restaurantelor VIVA.

Calitate premium pentru o experienta de neegalat
Lumea VIVA urmareste sa mentina cele mai inalte standarde si sa ofere produse proaspete, premium, adaptate celor mai pretentioase gusturi. „La prepararea celor opt noi sortimente de ceai se folosesc numai mixuri de cea mai buna calitate. Fiecare infuzie de ceai este sigilata intr-un ambalaj transparent anti-rupere, din nailon, care mentine aroma”, a declarat Dragos Ivan. La VIVA nu doar iubitorii ceaiului sunt in centrul atentiei, ci si cei care prefera cafeaua si ciocolata calda. Specialitatile de cafea VIVA sunt alcatuite din boabe de cafea 100% Arabica, in timp ce aparatele de inalta calitate WMF pregatesc espresso, cappuccino si latte machiato excelente, alaturi de alte sortimente de cafea.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.