Setari Cookie-uri

Nou! Garnier Intensive 7days: Lapte de corp hidratant cu L-Bifidus

Daca ar trebui sa spui o poveste despre pielea si corpul tau cum ai incepe-o? Ce ai spune mai intai?

Comunicat de presa

Daca ar trebui sa spui o poveste despre pielea si corpul tau cum ai incepe-o? Ce ai spune mai intai?

7 zile de poveste

In timp, Garnier a reusit sa castige inimile femeilor din intreaga lume prin formule inovatoare si accesibile pentru cremele de fata. Acum, ne dorim ca si pentru corp sa venim cu propuneri de produse care sa se adreseze tuturor nevoilor femeilor.

Ca sa facem asta am selectat un ingredient activ perfect adaptat pentru corp L-Bifidus (lizat de bifidus). Acesta este bine cunoscut de lumea dermatologica pentru proprietatile sale cosmetice. Aceasta descoperire permite gamei Garnier Body sa ofere pentru ptima data o hidratare de lunga durata a corpului, de pana la 7 zile.

Ambitia noastra este sa oferim prima gama de produse de ingrijire a corpului care tinteste cel mai mare numar de femei care asteapta O solutie la O anumita cerinta cosmetica; o gama care sa vina in intampinarea nevoilor lor specifice. De aceea, am efectuat un studiu exclusiv la nivel mondial care sa ne ajute sa intelegem mai bine care sunt asteptarile femeilor, in mod special cele legate de hidratarea corpului lor.

Cu viziunea exceptionala si expertiza acumulate cu ocazia celor mai recente inovatii ale grupului, am creat Garnier Body Intensive 7 days cu L-Bifidus*, hidratare de lunga durata, de pana la 7 zile.
Garnier lanseaza Laptele de corp imbogatit cu L-Bifidus* si ingrediente naturale (miere, cacao, aloe vera, unt de karite si mango) pentru o hidratare atat de intensa incat persista si dupa 7 zile de la ultima aplicare.

Ingredientele naturale cu beneficii tintite – o mare asteptare din partea femeilor

Prezenta ingredientelor naturale devine din ce in ce mai importanta in ochii femeilor pentru ca ea raspunde mai multor griji. In primul rand ne protejeaza de agresiunile lumii moderne: factori externi, poluare...

Ce este L-Bifidus*?
Un exceptional si inovator ingredient activ, recunoscut in lumea cosmetica si dermatologica pentru numeroasele sale proprietati cosmetice, dar mai ales pentru capacitatea sa hidratanta.

Cum actioneaza L-Bifidus*?
Prin refacerea barierei pielii, luptand impotriva deshidratarii acesteia si intarindu-i functiile. Optimizeaza rezervele naturale de hidratare ale pielii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.