Setari Cookie-uri

Ivahidra+ Crema Hidratanta pentru maini

Ingrijirea mainilor este un obicei care tine nu doar de o anumita estetica a femeii moderne preocupate de felul cum arata, ci si de regulile elementare de pastrare a sanatatii si frumusetii pielii.

Comunicat de presa

Hidratarea pielii uscate, sensibile sau deshidratate a mainilor

Ingrijirea mainilor este un obicei care tine nu doar de o anumita estetica a femeii moderne preocupate de felul cum arata, ci si de regulile elementare de pastrare a sanatatii si frumusetii pielii. Pe langa igiena zilnica ce consta in spalarea mainilor de mai multe ori pe zi, aplicarea unei creme emoliente cu insusiri hidratante si restructurante este o necesitate. Pielea mainilor este continuu agresata de expunerea la vant, frig, soare, detergenti. Deshidratarea pielii conduce spre alterarea functiei ei de bariera. Printr-o piele uscata, deshidratata, alergenii patrund cu mai multa usurinta, declansand procesul inflamator de tip alergic.

Ivatherm aduce in farmacii un produs NOU formulat pe baza unei tehnici revolutionare in hidratare: stimularea sintezei aquaporinelor. Descoperirea aquaporinelor in 2003 a adus cercetatorului american Peter Agre un Premiu Nobel pentru chimie. Ivatherm este prima companie de dermocosmetice care include aceasta inovatie in formulele sale de hidratare inca din anul 2006.

IVAHIDRA+ Crema Hidratanta pentru maini este o crema emolienta ce asigura hidratarea profunda, imediata si pe termen lung, redand supletea pielii uscate si agresate a mainilor. Are efect nutritiv, antiinflamator si antibacterian. Calmeaza senzatia de disconfort prin actiunea ingredientelor active. Are un parfum delicat si o textura bogata ce se absoarbe usor in piele.

Aquaphyline, extras din panselute salbatice (Viola Tricolor), are puternic efect de hidratare prin: stimularea sintezei aquaporinelor -canale transportatoare de apa din membrana celulara si cresterea cantitatii de acid hialuronic - binecunoscutul 'burete molecular' al apei din piele.

Imbunatatirea circulatiei apei din profunzime spre suprafata pielii pentru o hidratare optima se realizeaza prin cresterea numarului de aquaporine situate la limita dintre epiderm si derm .

Untul de Karite (Butirospermum parkii) contribuie la hidratarea si nutritia pielii prin aportul de vitamine si acizi grasi esentiali care maresc supletea straturilor celulare. Prin continutul in fitosteroli are rol antiinflamator, cu reducerea eritemului si pruritului, dar si rol cicatrizant.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
28 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.