Setari Cookie-uri

Pharmaceris M - O ingrijire deosebita pentru perioada sarcinii

Iesind in intampinarea nevoilor femeilor insarcinate, Centrul de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris a creat creme speciale pentru ca viitoarele mame sa se poata bucura pe deplin de aceasta perioada deosebita din viata lor. Dermocosmeticele Pharmaceris M au fost create cu gandul la eliminarea celor mai dese probleme ale pielii femeilor insarcinate.

Comunicat de presa

Iesind in intampinarea nevoilor femeilor insarcinate, Centrul de Cercetari Stiintifice Dr. Irena Eris a creat creme speciale pentru ca viitoarele mame sa se poata bucura pe deplin de aceasta perioada deosebita din viata lor. Dermocosmeticele Pharmaceris M au fost create cu gandul la eliminarea celor mai dese probleme ale pielii femeilor insarcinate. Actiunea profilactica si terapeutica a preparatelor din gama Pharamceris M a fost confirmata prin teste dermatologice independente, pentru a asigura viitoarelor mame eficienta si siguranta.

Ce fel de schimbari au loc in pielea femeilor insarcinate si cum trebuie ingrijita?

Sarcina este o perioada deosebita in viata fiecarei femei in care au loc multe schimbari in intregul organism, acesta adaptandu-se la noua situatie. Schimbarile se refera desigur si la piele. In timpul sarcinii, reglarea circulatiei sangelui prin sistemul de vase sangvine de sub piele are loc in mod diferit, putand aparea inrosirea pielii, cresterea sensibilitatii ei, aparitia edemelor in regiunea ochilor si a gatului, precum si predispozitia spre varice. Schimbarile hormonale pot cauza ingrasarea pielii si aparitia petelor pigmentare. Cateva din cele mai dese probleme in perioada sarcinii sunt afectarea tesutului conjunctiv, intinderea pielii si aparitia vergeturilor in regiunea abdomenului, sanilor, soldurilor, feselor si coapselor. Una dintre solutii poate fi ingrijirea adecvata folosind cosmetice pentru imbunatatirea elasticitatii pielii ce au primit opinia pozitiva a medicilor ginecologi.

Descrierea gamei

Daca doresti sa-ti mentii pielea intr-o stare buna in timpul sarcinii si dupa nastere alege linia dermocosmetica Pharmaceris M si vei simti ca cineva are grija de frumusetea Ta. Dermocosmeticele din gama Pharmaceris M contin ingredientul inovativ folacina (acidul folic) cu proprietati puternice de regenerare, vitamina E si complexul diosmina-hesperidina, ce intareste vasele sangvine. Folacina faciliteaza cresterea celulelor dermului responsabile de productia colagenului si le prelungeste viata. Acidul folic creste elasticitatea pielii si rezistenta ei la intindere.
Preparatele pot fi folosite de catre femeile insarcinate si nu prezinta nici un pericol pentru sarcina. Au primit opinia pozitiva a medicilor ginecologi si a femeilor insarcinate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.