Setari Cookie-uri

Cu Austrian Airlines te imbarci pentru muzee din intreaga lume

Pasagerii romani ai Austrian Airlines beneficiaza de o oferta extinsa de gratuitati si reduceri la o serie de atractii turistice, incluzand muzee, restaurante si magazine, prin intermediul cartii de imbarcare puse la dispozitie de companie.

Comunicat de presa

Galeria de arta Secession Viena, muzeul Madame Tussauds, Muzeul de Arta Aplicata sunt doar cateva dintre obiectivele adaugate recent pe lista partenerilor

In 2010, peste 50.000 de clienti ai companiei au profitat de acces gratuit sau reduceri la obiective turistice si culturale, la nivel international

Peste 50 de parteneri in toata lumea in 2011

Pasagerii romani ai Austrian Airlines beneficiaza de o oferta extinsa de gratuitati si reduceri la o serie de atractii turistice, incluzand muzee, restaurante si magazine, prin intermediul cartii de imbarcare puse la dispozitie de companie.

Fiecare carte de imbarcare Austrian Airlines este "Cea mai valoroasa carte de imbarcare din lume". Cu ajutorul ei, toti pasagerii companiei primesc reduceri atractive, timp de 10 zile de la efectuarea zborului Austrian Airlines, de la peste 50 de parteneri din Austria si din alte state, din diverse domenii precum institutii de arta si cultura, centre comerciale, restaurante selecte, cafenele etc.

In 2011, noi obiective turistice au fost adaugate pe lista partenerilor Austrian Airlines. Pe baza cartii de imbarcare, clientii companiei pot vizita anul acesta, la preturi reduse Galeria de arta Secession Viena, muzeul Madame Tussauds, Muzeul de Arta Aplicata, precum si alte institutii.

In Viena, pasagerii Austrian Airlines pot beneficia de tarife reduse la vizitarea unor muzee celebre precum: Albertina, Palatul Belvedere, Kunsthalle Viena (expozitie de arta contemporana), Muzeul de Stiinte ale Naturii, Muzeul Madame Tussauds – care isi va deschide portile pentru prima data in aprilie. In afara Austriei, cartea de imbarcare permite obtinerea de reduceri la obiective precum Muzeul "New Gallery" din New York sau Muzeul Guggenheim din Venetia.

Cartea de imbarcare Austrian Airlines ofera, de asemenea, si beneficii culinare. Pasagerii Austrian Airlines pot savura gratuit o cafea "Vienna Melange" la cafeneaua 'Meinl am Graben' din Viena si la alte cafenele Meinl din Belgrad, Istanbul, Kiev, Beijing si Moscova, precum si la cafeneaua Cafe Landtmann din Tokyo.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.