Setari Cookie-uri

Sa profitam pe ultima suta de metri de peeling!

Indiferent de zona de actiune a peeling-ului, pe fata, decolteu sau alte zone cu probleme, acesta consta in imbunatatirea si catifelarea texturii pielii prin exfolierea controlata a straturilor superficiale ale tegumentului, aplicand pe piele unul sau mai multi agenti exfolianti.

Comunicat de presa

Imi vine sa strig de bucurie, si nu pentru ca am castigat vreun premiu consistent sau pentru ca am primit jucaria pe care mi-o doream, precum copiii, ci pentru faptul ca ard de nerabdare sa vina primavara care, teoretic, trebuie sa se instaleze in mai putin de o luna. Nu de-alta, dar eu eram cea care ma laudam ca sunt rezistenta la frig, ca prefer sa mai pun 3 haine pe mine decat sa nu mai am ce sa dau jos. Iar acum deja mi se pare ca este prea mult frig pentru cat pot sa suport.

Dar, cum iarna nu-i ca vara- vorba proverbului, exista si avantaje si dezavantaje. Totul depinde din ce punct de vedere privesc lucrurile. Iar daca ar fi sa ma refer strict la beneficiile iernii, unul dintre acestea se refera la partea estetica, la faptul ca iarna soarele si razele ultraviolete nu sunt atat de nocive incat sa afecteze tenul, iar pielea se conserva mult mai bine. In aceasta perioada este indicat ca pielea de pe fata, gat si de ce nu, si de pe corp, sa fie pregatita pentru primavara, pentru plaja, caci nu peste mult timp ne trezim ca ca este 1 Mai. Si ce putem face in acest caz?

Exceptand exfolierea pe care o facem noi de obicei in casa, putem recurge la peeling-ul chimic.
Indiferent de zona de actiune a peeling-ului, pe fata, decolteu sau alte zone cu probleme, acesta consta in imbunatatirea si catifelarea texturii pielii prin exfolierea controlata a straturilor superficiale ale tegumentului, aplicand pe piele unul sau mai multi agenti exfolianti. Noile celule care se formeaza in timpul procesului de vindecare produc o suprafata a pielii mai neteda, mai intinsa si cu aspect mai tanar, chiar daca nu toate imperfectiunile pot fi eliminate de la prima sedinta.

Iar pentru a afla cat mai multe informatii cu privire la acest procedeu, am cerut parerea medicului specialist in chirurgie estetica, Slivia Stanculescu care a detaliat in cele de mai jos in ce consta interventia: "substantele chimice utilizate in concentratii variate difera in functie de profunzimea leziunilor pe care le produc: alfa hidroxiacizii (acidul glicolic, acidul lactic), beta hidroxiacizii (BHA), solutia Jessner, rezorcinolul, acidul tricloracetic (TCA) etc. de aceea, fiecare categorie de peeling se adreseaza unor anumite tipuri de leziuni. Timpul de vindecare variaza in functie de substanta si concentratia aleasa iar pentru a optimiza beneficiile si pentru a minimiza reactiile adverse si complicatiile unui anumit peeling, este foarte importanta alegerea unui peel potrivit in functie de pacient, dupa o evaluare atenta a acestuia", precizeaza doctorita Silvia Stanculescu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.