Fashion Show by Laura Cirja

Fashion Show by Laura Cirja

In weekendul dedicat femeilor, Ioana Hotels Sinaia, pregateste o surpriza placuta tuturor sarbatoritelor. Cu aceasta ocazie, in seara de 5 Martie, incepand cu orele 18:00, in holul Hotelului situat in Sinaia, Str. Calea Codrului nr. 11 - 15, va avea loc prima editie a Ioana Hotels Fashion Show by Laura Cirja.

In weekendul dedicat femeilor, Ioana Hotels Sinaia pregateste o surpriza placuta tuturor sarbatoritelor. Cu aceasta ocazie, in seara de 5 Martie, incepand cu orele 18:00, in holul Hotelului situat in Sinaia, Str. Calea Codrului nr. 11 - 15, va avea loc prima editie a Ioana Hotels Fashion Show by Laura Cirja.

Citeste si:
LIVE din Paris: Prezentarea de moda TommyNow - See now, buy now -...

In cadrul show-lui, tineri designeri ca Alecsandra Savulescu, Adelina Balut si Da Capo & Dodo Chic, isi vor prezenta colectiile de primavara-vara 2011, idei si concepte indraznete, ce se vor imbina cu eleganta si stil, cu momente teatrale, manechinele intruchipand diverse personaje pe parcursul prezentarii.

In cadrul acestui eveniment va avea loc si o tombola cu premii surpriza, oferite de designeri avand ca miza finala marele premiu constand intr-un sejur de 3 zile cu doua nopti cazare la Ioana Hotels.

Dupa eveniment, in cadrul Restaurantului Stana Regala va fi servit un meniu festiv insotit de cele mai fine bauturi pentru toti cei prezenti la eveniment.

Pentru a face rezervare, trimiteti un mesaj la rezervari@ioana-hotels.com, tel. 0244 54 44 44, 004 0734 SINAIA (746 242). Pentru rezervari directe, aveti 20% discount.

Vizionare placuta


Kudika
22 Februarie 2011
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.
Setari Cookie-uri