Setari Cookie-uri

Artistry Intensive: ser regenerant pentru ten

Serul regenerant pentru ten ARTISTRY Intensive este raspunsul nostru la peelingul chimic, cu toate ca este mult mai delicat si efectuat in confortul de acasa, in doar cateva minute. Veti vedea si veti simti rezultate reale.

Comunicat de presa

Serul regenerant pentru ten ARTISTRY Intensive este raspunsul nostru la peelingul chimic, cu toate ca este mult mai delicat si efectuat in confortul de acasa, in doar cateva minute. Veti vedea si veti simti rezultate reale.

Serul regenerant pentru ingrijirea tenului ARTISTRY Intensive este primul produs prezentat din noua linie de produse ale marcii inspirate de tratamentele profesionale. Aceste produse trateaza semnele vizibile de imbatranire cu formule dedicate, usor de utilizat si foarte eficiente.

Serul regenerant pentru ingrijirea tenului ARTISTRY Intensive ofera beneficii imediate pentru epiderma.
Vedeti si simtiti imediat un ten mai fin, mai neted, mai atragator, mai tanar si mai radiant. Tenul se simte din ce in ce mai bine in cazul utilizarii continue - in timp, claritatea, aspectul ridurilor de expresie si dimensiunea porilor se imbunatatesc semnificativ.

Profesional - testat clinic ca oferind beneficiile unui peeling/tratament profesional.

Fara riscuri
- enzima delicata si naturala din ciuperci reface suprafata epidermei si se autoneutralizeaza prin adaptarea la pH-ul unic al tenului si autoanihilare

Actionand in armonie cu nivelul pH-ului, enzima din ciuperci exfoliaza delicat si apoi se dezactiveaza lent pe masura ce se adapteaza la pH-ul normal al tenului, anihilandu-se in cele din urma.

Pe langa aceste imbunatatiri imediate, exista si beneficii antirid pe termen lung. Tenul are un aspect mai tanar. Iar absorbtia produselor de ingrijire a tenului aplicate ulterior este imbunatatita.

Beneficiile utilizarii Serului regenerant pentru ingrijirea tenului ARTISTRY Intensive:

Este un peeling pentru fata care va oferi, dupa o perioada de sase saptamani de tratament, beneficii comparabile cu cele ale peeling chimic professional;

Indeparteaza stratul exterior de celule moarte pentru ca produsele si tratamentele de ingrijire a tenului sa actioneze mai efficient;

Vedeti si simtiti instantaneu un ten mai neted si cu aspect mai fin;

Tenul devine mai atragator;

Reduce aspectul liniilor de expresie si ajuta la refacerea unui ten radiant;
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.