Setari Cookie-uri

Afla secretul frumusetii in noua gama Bottega Verde cu Ulei de Argan

Venit de la marginea Saharei, din tinuturile fabuloase ale Marocului, uleiul de argan, este cel mai rar si mai pretios ulei din lume, devenit unul dintre cele mai cautate produse destinate frumusetii feminine.

Comunicat de presa

Venit de la marginea Saharei, din tinuturile fabuloase ale Marocului, uleiul de argan, este cel mai rar si mai pretios ulei din lume, devenit unul dintre cele mai cautate produse destinate frumusetii feminine.

Proprietatile sale nutritive si cosmetice, fac din uleiul de Argan o esenta unica, dovedindu-si de-a lungul timpului eficacitatea uluitoare pentru intinerirea si hidratarea pielii. Bogat in acizi grasi si vitamina E, antioxidanti, polifenoli, Omega 9 si Omega 6, uleiul de argan raspunde tuturor cerintelor tale: sanatate, vitalitate, relaxare si seductie.

Bottega Verde a integrat efectele benefice ale Uleiului de Argan intr-o linie de produse pentru intreg corpul. Pe langa acest ingredient minune, aroma discreta si efectul emolient al extractului de Iasomie completeaza tratamentul de ingrijire si infrumusetare. Ofera-i pielii tale rasfat si un parfum mistic si special cu gama completa pe baza de ulei de Argan de la Bottega Verde!

Gel de dus


Ideal pentru o baie ce confera pielii prospetime si hidratare pentru intreaga zi. Spuma delicata a acestui gel de dus invaluie corpul cu parfumul sau cald si intens. Uleiul de Argan hraneste pielea in timp ce extractul de Iasomie o hidrateaza si o parfumeaza in mod delicat. Mai mult decat un gel de dus, un tratament de infrumusetare ce confera o stare de bine.

Unt de corp


Are o textura bogata, lasand pielea moale si hidratata, invaluita intr-un parfum cald si senzual. Uleiul de Argan, un elixir pretios al frumusetii, hraneste, protejeaza, catifeleaza, avand un puternic efect anti-imbatranire. Un moment de adevarata placere dupa baie sau dus, pentru a pastra frumusetea pielii si a o proteja in fata trecerii timpului.

Crema de maini

Puternic hidratanta si hranitoare, crema de maini cu ulei de Argan intra usor in piele, fara a lasa un aspect gras la nivelul acesteia. Este perfecta pentru perioada rece, protejand pielea mainilor de factorii externi nocivi: grig, poluare, radiatii UV. Pielea mainilor tale va ramane moale, parfumata si placuta la atingere.

Crema de fata

Ideala pentru orice tip de ten, aceasta crema este unica: nutritiva, cu textura non-grasa, este usor absorbita si are efect imediat. Pielea isi recupereaza aspectul sau luminos si catifelat si se mentine perfect hidratata pentru tot restul zilei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
9 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.