Noul Always Maxi. Absorbtie imediata a fluxului brusc si abundent.

Noul Always Maxi. Absorbtie imediata a fluxului brusc si abundent.

Femeile nu sunt buni soferi, gustarile dintre mese sunt inamicii siluetei, n-ar trebui sa faci exercitii fizice daca ai febra musculara, femeile sunt extrem de emotive si plang tot timpul.

Comunicat de presa

Femeile nu sunt buni soferi, gustarile dintre mese sunt inamicii siluetei, n-ar trebui sa faci exercitii fizice daca ai febra musculara, femeile sunt extrem de emotive si plang tot timpul. Sunt doar cateva dintre cele mai puternice pareri preconcepute ale zilelor noastre. Este timpul sa te eliberezi de vechile mituri si sa faci loc noului. Always te elibereaza de mituri!

Obisnuiai sa pui vata deasupra absorbantului? Acum nu mai este nevoie. Always vine cu solutia. Noul Always Maxi iti ofera o absorbtie imediata a fluxului brusc si abundent, avand un centru extrabsorbant care retine de 6 ori propria sa greutate. Fara vata deasupra, fara extra cost.

Dana Paraschiv, medic ginecolog si expert Always
: „Multe femei se confrunta uneori cu cresterea cantitativa a fluxului menstrual. De aceea, absorbantul pe care il folosesc are un rol extrem de important in asigurarea confortului si libertatii de miscare. Noul Always Maxi este un produs inovator care raspunde unor nevoi reale manifestate de catre consumatoare. Always Maxi le permite sa se miste in siguranta, pentru ca le ofera o absorbtie imediata a fluxului brusc si abundent si, in acelasi timp, le asigura protectie indelungata, fara vata deasupra”.

Pe langa puterea mare de absorbtie, noul absorbant Always Maxi are un strat exterior care capteaza lichidul in interior, canale si aripioare lungi care ajuta la prevenirea scurgerii lichidului si a patarii slipului. Eliberata de mituri vei avea parte de o senzatie de curat si de uscat, fiind protejata in zilele delicate. Asadar elibereaza-te de mituri si fa loc noului si confortabilului, fara vata deasupra si fara extra cost.

Noul produs este disponibil in doua variante, Always Maxi Normal Plus, pentru absorbtie imediata a fluxului moderat si Always Maxi Super Plus, pentru absorbtie imediata a fluxului abundent.

Urmareste in continuare echipa de ginecologi de la Always, acesta este doar inceputul luptei impotriva miturilor!

Vizionare placuta


Kudika
16 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri