Setari Cookie-uri

MEGA FUN are doua noi restaurante si un magazin de fashion

Mega Fun, cel mai mare centru comercial si de distractii deschis non-stop in Estul Europei, si-a extins numarul de parteneri cu doua noi restaurante cu specific libanez si vietnamez: Al Wady si Thang Long, precum si magazinul de fashion, Springfield.

"Ne dorim ca vizitatorii MEGA Fun sa beneficieze de cele mai bune servicii si cele mai inedite locuri de a se distra, de a face shopping sau de a lua masa. Ne bucuram ca restaurantul libanez Al Wady, restaurantul vietnamez Thang Long si retailerul Springfield s-au alaturat retelei noastre de parteneri", a declarat Israel Vizel, manager Afi Palace Cotroceni.

Restaurantul Al Wady
are o suprafata de 170 mp si ofera clientilor sai diverse specialitati traditionale libaneze. Pe langa bucatele deosebite, Al Wady are si o zona de cafenea & lounge cu cocktail-uri speciale si narghilele pline de senzatii tari. Pentru a oferi clientilor nostri bucatarii autentice, restaurantul aduce atmosfera Libanului in Mega Fun, prin plasarea lui chiar in muntele centrului comercial, beneficiind in acelasi timp de muzica si decoratiuni specifice.

Pentru iubitorii mancarii vietnameze, in MEGA Fun gasiti acum alte senzatii autentice, prin restaurantul Thang Long, pe o suprafata de 64 mp. Restaurantul este cunoscut pentru servirea ireprosabila si mai ales pentru bucatarii excelenti de origine vietnameza.

Pe langa cele doua restaurante, Afi Palace Cotroceni a pus la dispozitie aproximativ 165 mp pentru deschiderea magazinului Springfield, liderul pe piata de imbracaminte pentru barbati in mai multe tari din Europa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
17 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.