Setari Cookie-uri

Energizeaza-te cu Fresh Spring Ritual - un tratament regenerativ pentru scalp si par!

Esti gata sa aduci lumina, bucurie si prospetime in casa, iti pui la punct garderoba, aloci mai mult timp pentru ingrijirea corpului, a tenului, a unghiilor si incepi sa fii foarte atenta cu cel mai important "accesoriu" natural - PARUL!

Comunicat de presa

Iarna isi cam "pregateste bagajele" si ti-a mai ramas putin timp pana la curatenia de primavara... Esti gata sa aduci lumina, bucurie si prospetime in casa, iti pui la punct garderoba, aloci mai mult timp pentru ingrijirea corpului, a tenului, a unghiilor si incepi sa fii foarte atenta cu cel mai important "accesoriu" natural - PARUL!

La schimbarea anotimpurilor, parul tau trece prin multe transformari. De la chinurile la care a fost supus din pricina capriciilor vremii si a sezonului rece, podoaba ta capilara se pregateste acum pentru "neplacerile" anotimpului insorit: schimbarea intensitatii luminii, razele ultraviolete, praful din aer, iar toate acestea duc la deteriorarea firului de par si sensibilizarea scalpului.

De aceea, inainte sa-ti improspatezi tunsoarea sau culoarea parului sau sa-ti cumperi cele mai noi produse de styling, Egoist Salon iti recomanda Fresh Spring Hair&Scalp Ritual - o cura de regenerare si hidratare in cativa pasi care va reda vigoarea si stralucirea parului si bineinteles sanatatea pielii scalpului.

Par superb pentru primavara!

Pentru prima spalare, se foloseste un sampon specific problemelor scalpului (gras, uscat, iritat, asfixic, sensibil). A doua samponare se face cu un produs profesional care se adreseaza firului de par si are ca scop mentinerea culorii, repararea in profunzime, hidratarea si inchiderea cuticulei.

"Elementul-cheie al ritualului este aplicarea fiolei de tratament si potentarea absorbtiei acestui "cocteil" de vitamine prin 20 de minute de masaj, cu anumite tehnici de presodigitatie, care au ca scop detensionarea musculaturii si drenajul limfatic", ne-au explicat specialistii de la Egoist Salon.

Parul mat, fara stralucire, casant, uscat, poate fi revigorat cu o fiola sau o masca, recomandata in functie de firul tau de par. Se aplica pe mese de par si se maseaza usor parul cu anumite miscari pentru inchiderea cuticulei, observandu-se instantaneu efectul de stralucire.

"Beneficiile acestui tratament sunt multiple: fibra capilara este hranita, parul devine suplu, moale si stralucitor; parul colorat este protejat de agresiunile exterioare, prin aportul de antioxidanti; scalpul se regenereaza, fiind cel mai important factor-sursa al frumusetii parului", ne-au mai spus specialistii Egoist.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.