Setari Cookie-uri

Participa la promotia Doncafe si poti castiga un job de vis!

Poti si tu sa faci parte din elita degustatorilor de cafea Doncafe, pentru sase luni, timp in care esti rasplatit cu 1000 euro lunar.

Gustul bogat al cafelei Doncafe este garantat de boabe de cafea de calitate, de tehnologia inovatoare de procesare a cafelei, dar mai ales de abilitatea specialistilor Doncafe de a se asigura ca produsul final este la standardele cele mai inalte.

Poti si tu sa faci parte din elita degustatorilor de cafea Doncafe, pentru sase luni, timp in care esti rasplatit cu 1000 euro lunar.

Tot ce trebuie sa faci este sa cumperi pachetele promotionale Doncafe Selected sau Doncafe Elita de 300g - 250g plus 50g cadou, si sa introduci codul produsului pe site-ul www.degustatordecafea.ro, pana la data de 16 mai. Astfel, intri automat in tragerea la sorti pentru job-ul mult dorit.

Toti participantii din cadrul promotiei vor primi un premiu garantat constand intr-un curs de initiere in domeniul cafelei pe care il pot descarca de pe site-ul concursului. Mai mult, cei care si-au descarcat unul dintre cursurile la alegere pot castiga, prin tragere la sorti, cafea pentru un an.

Demonstreaza-ne ca-ti place sa bei cafea si vei deveni eligibil pentru a ocupa postul oferit de Doncafe.
Pentru mai multe detalii viziteaza: www.degustatordecafea.ro.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
21 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.