Setari Cookie-uri

Folli Follie sprijina Japonia

Folli Follie sprijina persoanele afectate de cutremur si tsunami din Japonia, tara cu care are o stransa legatura de prietenie si colaborare, de peste 25 de ani.

Dl. Dimitris Koutsolioutsos, Presedintele FF Grup, a declarat: "Toate gandurile si rugaciunile noastre se indreapta catre toti cei afectati de aceasta tragedie si, in situatii atat de dramatice, subliniem importanta solidaritatii prin oferirea suportului nostru catre toti cei care au nevoie acum, colegii, partenerii si prietenii nostri, precum si toti cei afectati din Japonia.

Ca presedinte al Folli Follie, companie care activeaza in Japonia de peste 25 de ani, in calitate de presedinte al Camerei de Comert greco-japoneze de peste 10 ani si fiind decorat cu Ordinul "The Rising Sun, Gold Rays with Neck Ribbon" de catre Imparatul Japoniei, ma simt foarte aproape de Tara Soarelui Rasare.

Vom sprijini activ aceasta tara si speram ca intiativa Folli Follie va contribui la eforturile de ajutorare. Le dorim tuturor celor din Japonia curaj si puterea de a iesi din aceasta situatie nefericita."
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Martie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.