Setari Cookie-uri

Nou de la Eucerin: DermatoCLEAN gama de curatare care-ti lasa tenul sa respire!

Respira adanc si ia o gura de aer proaspat! Deja te simti mai libera si mai incarcata cu energie? Inspiri si expiri prin intermediul plamanilor, dar trebuie sa stii ca exista si o alta "actiune" respiratorie mai putin cunoscuta, care are loc prin intermediul pielii si care iti furnizeaza oxigen pentru a-i mentine sanatatea si frumusetea.

Gama DermatoCLEAN de la Eucerin

Produsele din aceasta gama se adreseaza tuturor nevoilor pielii si raspund exigentelor femeii moderne. Pentru a asigura cel mai ridicat grad de compatibilitate cu orice tip de piele, niciun produs nu contine parfum, alcool, coloranti si sapun. Toate produsele au fost testate clinic si sunt compatibile cu pielea sensibila.

Produsele din gama tin cont de diferentele de pH dintre pielea fetei si cea a ochilor. Laptele demachiant delicat, lotiunea tonica (pH 5) si gelul de curatare revitalizant (pH intre 6 si 7) sunt adaptate la valoarea pH-ului pielii. Demachiantul de ochi Waterproof si lotiunea micelara 3-in-1 corespund celui al aparatului lacrimal (pH 7.4).

Cu ajutorul gamei DermatoCLEAN esti doar la un pas de un ten care straluceste de prospetime si sanatate. Asadar, masca jos!


Lapte demachiant delicat


Eficient si cu o textura bogata, aceasta lotiune cremoasa indeparteaza impuritatile de peste zi si machiajul, fara a deshidrata pielea. Calmeaza si catifeleaza pielea, o hraneste si ii mentine prospetimea.

Mod de utilizare: Toarna o cantitate mica in palme si maseaza delicat fata, cu miscari circulare. Indeparteaza excesul de produs cu un disc demachiant sau clateste cu apa calduta. Acorda atentie zonei T si fruntii, locurile unde se aduna cele mai multe impuritati.
Utilizeaza de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Studiile clinice au demonstat o excelenta compatibilitate chiar si in cazul tenului sensibil. Fara parfum. Pentru ten uscat si sensibil.

Pret: 48 lei

Gel de curatare revitalizant

Acest gel cu spumare usoara curata in profunzime si indeparteaza grasimile si impuritatile, oferind pielii prospetime si puritate pentru a-si redobandi supletea si vitalitatea.

Mod de utilizare: Umezeste palmele si toarna o cantitate mica de gel. Maseaza fata delicat, cu miscari circulare, apoi clateste-o cu apa calduta. Acorda atentie zonei T si fruntii, locurile unde se aduna cele mai multe impuritati.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.