Setari Cookie-uri

Nou de la Eucerin: DermatoCLEAN gama de curatare care-ti lasa tenul sa respire!

Respira adanc si ia o gura de aer proaspat! Deja te simti mai libera si mai incarcata cu energie? Inspiri si expiri prin intermediul plamanilor, dar trebuie sa stii ca exista si o alta "actiune" respiratorie mai putin cunoscuta, care are loc prin intermediul pielii si care iti furnizeaza oxigen pentru a-i mentine sanatatea si frumusetea.

Utilizeaza de doua ori pe zi, dimineata si seara.

Studiile clinice au demonstat o excelenta compatibilitate chiar si in cazul tenului sensibil. Fara parfum. Pentru ten normal si mixt.

Pret: 48 lei

Lotiune tonica

Aceasta lotiune te surprinde cu o explozie neasteptata de prospetime si stralucire. Revitalizeaza si tonifica tenul in timp ce il curata cu delicatete, il calmeaza si il hidrateaza.

Mod de utilizare: Aplica pe un disc demachiant dupa curatarea de dimineata si de seara si sterge-ti tenul cu el.

Studiile clinice au demonstat o excelenta compatibilitate chiar si in cazul tenului sensibil. Fara parfum. Pentru toate tipurile de ten.

Pret: 48 lei

Demachiant de ochi Waterproof

Acest demachiant indeparteaza si mascara si fardurile rezistente la apa si protejeaza impotriva deshidratarii. Lasa pielea stralucitoare, ingrijita, fara a irita zona sensibila din jurul ochilor si fara a-i modifica pH-ul natural.

Mod de utilizare: Agita bine inainte de utilizare pentru a amesteca cele doua parti ale produsului. Umezeste un disc demachiant cu lotiune si sterge pleoapele, fara miscari bruste si fara sa freci.

Testata clinic si oftalmologic. Fara parfum. Testata pe zona sensibila din jurul ochilor. Potrivita si pentru persoanele care poarta lentile de contact. Pentru toate tipurile de ten.

Pret: 45 lei

Lotiune micelara 3-in-1

Ideala pentru persoanele cu o viata foarte activa. Aceasta lotiune proaspata, cu o textura foarte delicata este in acelasi timp o lotiune de curatare, una tonica si una demachianta. Indeparteaza machiajul si impuritatile, tonifica si hidrateaza, permitand pielii sa respire mai bine. Lasa pielea supla si confera o stare de confort.

Mod de utilizare: Imbiba cu lichid un disc demachiant si sterge intreaga fata, inclusiv zona ochilor. Nu clati cu apa dupa utilizare.

Studiile clinice si oftalmologice au demonstrat o excelenta compatibilitate, chiar si in cazul tenului sensibil si in zona sensibila din jurul ochilor. Potrivita si pentru persoanele care poarta lentile de contact. Fara parfum. Pentru toate tipurile de ten.

Pret: 53 lei

Gasiti gama DermatoCLEAN de la Eucerin exclusiv in farmacii.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.