Setari Cookie-uri

Astor prezinta noua Mascara Big & Beautiful False Lash Look

Cand vine vorba despre gene uimitoare, cheia o constituie aspectul de gene false. Dar cine are timp sa-si aplice gene false? Astor a dezvoltat noua Mascara Big & Beautiful False Lash Look pentru gene ultra-glam, care sunt atat de LUNGI, incat par false!

Si secretul pentru un efect de gene false, fabulos de pline? Secretul sta in mascara Big & Beautiful False Lash Look pentru super volum, formula sa protectoare si peria "Fur-Soft".

Imbogatita cu bumbac natural, pudra de matase si keratina, aceasta formula asigura capacitatea naturala de a hidrata si rasfata genele. Cu peria unica, ultra delicata "FUR-LIKE", este foarte usor sa obtii gene seducator de mari, indraznete. Vei simti cum milioane de tesaturi delicate iti invaluie fiecare geana in parte intr-un strat de negru hipnotic, pentru o privire mai intensa. Genele devin instantaneu mai pline si curbate.

Curaj! Indrazneste sa afisezi un aspect de gene false cu mascara Big & Beautiful False Lash Look. Descopera multitudinea de look-uri cu gene false, in variante in care genele tale sunt super pline şi au un volum maxim. Genele nu au aratat nicicand atat de Big & Beautiful.

Nuante: Hypnotic Black

Disponibil: aprilie 2011

Pret recomandat: 30.7 lei

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.