Setari Cookie-uri

CLEAR, accesoriul obligatoriu

Daca in sezonul rece stilistii au readus in atentie eleganta unei tinute all black, noul sezon se impune ca unul al contrastelor. Fie ca vorbim de tinute, tendinte in machiaj sau coafuri, cuvintele-cheie ale acestui sezon sunt: culori tari, volume asimetrice, reintrepretari si juxtapuneri curajoase, accesorii indraznete.

Nu uita de aspectul sanatos al parului LUI!
Stiai ca peste jumatate din numarul celor care au probleme cu matreata sunt barbati?

Deoarece scalpul barbatilor este diferit de cel al femeilor, CLEAR ofera solutii eficiente pentru toate tipurile de scalp si par, dedicate atat femeilor cat si barbatilor. Si pentru ca stim cu toate ca barbatii sunt mai predispusi la aparitia matretii, ofera-i gama CLEAR Men in variantele Hair Fall Decrease pentru par fragil cu agenti de conditionare ce fortifica firul de par si-i ofera rezistenta, Ice Fresh cu mentol racoritor ce ofera o puternica senzatie de prospetime ce dureaza sau Activ Sport 2 in 1 pentru scalp si par normal si gras.

Mizeaza pe CLEAR, expertul in combaterea matretii si ingrijirea scalpului, pentru un par frumos si stralucitor, fara matreata! CLEAR functioneaza. Incearca-l si tu!

Pret recomandat:
CLEAR Volume Maxx si Color Damaged & Colored Hair Repair 200ml - 14 ron
CLEAR Men 200 ml – 14 ron
CLEAR Volume Maxx si Color Damaged & Colored Hair Repair 400ml - 20.41 ron

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.