Setari Cookie-uri

Ghidul Dermotherapy, Solutii de Top

In luna mai, sarbatorim alaturi de Vichy frumusetea pielii sanatoase cu o oferta exclusiva in farmaciile Help Net - la orice crema de fata sau fond de ten cumparat marca Vichy primesti cadou o solutie micelara demachianta Vichy Purete Thermale.

Comunicat de presa

In luna mai, sarbatorim alaturi de Vichy frumusetea pielii sanatoase cu o oferta exclusiva in farmaciile Help Net - la orice crema de fata sau fond de ten cumparat marca Vichy primesti cadou o solutie micelara demachianta Vichy Purete Thermale.

Ideala pentru pielea sensibila si fara a necesita clatire, aceasta solutie curata si demachiaza fata, ochii si buzele fara a agresa pielea. Ultracalmanta, formula sa cu Phytophenoli de trandafir (Rosa Gallica) si fara alcool sau sapun calmeaza iritatiile, minimalizeaza riscurile de alergie si respecta filmul lacrimal. Rezultatul: cu un singur gest fata, ochii si buzele sunt perfect curatate.

Oferta este valabila pentru toti posesorii Cardului de Fidelitate Help Net ce ofera 5% discount pentru orice produs cumparat in retea, cu exceptia retetelor eliberate in regim gratuit si compensat.

O alta noutate cu care ne rasfatam clientele in luna mai o reprezinta ghidul DERMOTHERAPY - PROBLEME & SOLUTII, disponibil gratuit in toate farmaciile Help Net.

Cu totii suntem diferiti, avem dorinte, asteptari si nevoi proprii. Individualitatea ne diferentiaza, iar ingrjirea personalizata este cea care ofera intotdeauna cele mai bune rezultate. Dar cum sa faci cele mai potrivite alegeri? Pornind de la aceasta ratiune s-a nascut ghidul care isi propune sa ofere sfaturi utile pentru alegerea corecta a produselor pentru ingrijirea tenului, parului, unghiilor si a corpului.

Ce tip de ten ai, care sunt factorii ce determina aparitia matretii sau cum poti scapa de celulita, inamicul numarul 1 pentru 90% dintre femei? Sunt doar cateva din cele mai frecvente intrebari care isi gasesc raspunsul in paginile ghidului. In plus, el contine si o sectiune dedicata dermatocosmeticelor: ce sunt, pentru ce sunt indicate si cu ce se diferentiaza de produsele cosmetice clasice.

Ghidul reprezinta unul dintre numeroasele proiecte speciale marca Clubul Dermotherapy pe care Help Net le pregateste in acest an.

Lansat in 2008, clubul promoveaza importanta ingrijirii corecte si timpurii a pielii prin intermediul Dermotherapy, un concept inovator ce combina consilierea de frumusete cu educarea asupra produselor dermocosmetice, produse cu proprietati medicale, agreate de care specialistii dermatologi. Modul in care ne ingrijim pielea astazi, maine va face diferenta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.