Setari Cookie-uri

Germanwings da startul rezervarilor de iarna

Desi vara inca nu a inceput oficial, cei care vor sa economiseasca isi pot planifica deja calatoria de iarna. Compania Germanwings da startul la rezervarile pentru sezonul de iarna 2011/12.

Cele mai bune preturi isi asteapta clientii pe www.germanwings.com, iar plecarea se face cum deja s-a obisnuit, de pe aeroporturile Koln/Bonn, Stuttgart, Berlin-Schonefeld, Hanovra si Dortmund, in peste 70 de destinatii de iarna.

Astfel, compania aeriana low-cost va zbura din aceasta iarna de pe Koln/Bonn in insulele Canare, Tenerife si Gran Canaria. Primele zboruri sunt programate pentru inceputul lunii noiembrie 2011.

De asemenea, zborurile catre Mallorca pot fi accesate din aproape orice punct de plecare. O calatorie in insulele baleare reprezinta antidotul perfect pentru vremea rece din Germania. Cei ce indragesc vremea mai rece, pot opta pentru una din destinatiile de iarna Germanwings: Salzburg, Klagenfurt sau Friedrichhafen. Cele mai indragite statiuni de schi pot fi accesate de aici cu usurinta.

Vizionare placuta


Kudika
20 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.