Setari Cookie-uri

Nou de la Nivea: gama de ingrjire a parului Long Repair

Parul lung a fost dintotdeauna un simbol al frumusetii si al atractiei, dar a adus cu sine probleme de intretinere. Noua gama inovatoare NIVEA LONG REPAIR cuprinde patru produse de ingrijire a parului: sampon, balsam, balsam spray si tratament 1 minut.

Comunicat de presa

Parul lung a fost dintotdeauna un simbol al frumusetii si al atractiei, dar a adus cu sine probleme de intretinere. Noua gama inovatoare NIVEA LONG REPAIR cuprinde patru produse de ingrijire a parului: sampon, balsam, balsam spray si tratament 1 minut. Acestea vin in intampinarea necesitatilor speciale ale parului lung, oferindu-i ingrijire, incepand de la radacina, continuand cu lungimea firului de par si terminand cu varfurile. Secretul sau consta in formula unica de tripla regenerare cu sistemul α-20, care combina trei substante active pentru a mentine sanatatea parului: cheratina, Orizanol si uleiuri naturale.

Formula tripla si eficienta de regenerare a sistemului α-20 este utilizata in toate produsele de ingrijire din gama LONG REPAIR si se adreseaza necesitatilor specifice ale celor trei zone: radacinile parului, parul in lungimea sa si varfurile.

Biologia parului lung

Fiecare fir de par urmeaza acelasi ciclu de viata, in care traverseaza trei faze: cresterea, tranzitia si stagnarea. Faza de crestere dureaza intre doi si sase ani si este determinata de factori genetici. In acest interval de timp, fiecare fir de par creste in medie cu un centimetru pe luna, astfel incat lungimea fiecarei suvite va oscila intre 24 si 72 de centimetri. “Cu cat parul creste mai lung, cu atat are de infruntat mai multi factori care il pot afecta negativ”, sustine dr. Sven Fey. “Parul pana la umeri are intre doi si trei ani. Este posibil ca acesta sa isi fi pierdut deja peste jumatate din lipidele naturale din cuticulele protectoare, iar structura interna a cheratinei poate sa fie deja afectata.”

Formula de tripla regenerare cu sistemul α-20 a produselor NIVEA LONG REPAIR

Cheratina este principala componenta a parului, fiind compusa din 20 de aminoacizi diferiti. Aproximativ jumatate dintre fibrele de cheratina se rasucesc in spirale si formeaza asa-numitele structuri alfa-elicoidale, care sunt vitale pentru elasticitatea si rezistenta parului. Sistemul α-20 folosit in componenta noilor produse NIVEA LONG REPAIR contine trei substante active care mentin sanatatea parului: cheratina, Orizanol si uleiuri naturale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.