Setari Cookie-uri

Bergader mini brie

Bergader lanseaza in Romania un nou sortiment: Bergader mini brie, o branza cremoasa cu gust delicat. Acest sortiment, la fel ca si celelalte din portofoliul Bergader, este produs din lapte colectat numai de la fermele din Bavaria si Austria.

Cu Bergader mini brie este usor sa ai un moment special. Gustul sau aparte este pus in valoare langa legume proaspete si delicatese din carne. Deasemenea, poate fi si ingredientul esential in prepararea sosurilor sau dressing-urilor, conferindu-le o nota fina, rafinata. Desi este un segment de nisa, piata branzeturilor cu mucegai atrage tot mai multi romani.

Marca Bergader este o prezenta puternica in segmentul branzeturilor cu mucegai albastru prin produsele Bavaria Blu, feliile Edelpilz si Grand Bavareze. Extinderea portofoliului cu o branza cu mucegai alb vine sa raspunda curiozitatii si nevoii de produse noi, rafinate, de calitate superioara, pe care am indentificat-o la nivelul unui segment de consumatori cu potential important de crestere. Bergader mini brie, cel mai nou membru al familiei Bergader Romania, este o branza delicioasa, care imbina finetea unei crème de branza cu extravaganta mucegaiului alb.” a declarat Romulus Dumitru, director de marketing Delaco.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.