Setari Cookie-uri

L'Erbolario - solutii de protectie solara

Crema exploateaza un nou si extraordinar accelerator de bronzare vegetal (tirozina, hidrolizat proteic de orez), care ajuta la migrarea spre suprafata pielii a melaninei, la "maturizarea" acesteia, stimuland in mod absolut natural sistemul biologic predispus la formarea ei.

Comunicat de presa

L'Erbolario CREMA PENTRU PROTECTIA SOLARA CU MORCOV, SUSAN & KARITÈ, 125 ml

cu protectie ridicata pentru piele ultrasensibila
REZISTENTA LA APA, SPF 30, protectie ridicata, UVA
Pret 69 lei

O crema pentru pielea ultrasensibila, indicata in conditii de soare puternic si la primele expuneri. Recomandata chiar si pentru pielea copiilor, este ideala pentru fata si sani, optima pentru tot corpul. Imbogatita cu uleiuri foarte hranitoare, protejeaza impotriva radiatiilor UVA si UVB, ajuta la prevenirea formarii ridurilor, pastreaza pielea catifelata si elastica.

L'Erbolario CREMA DE PROTECTIE SOLARA ACCELERATOR DE BRONZARE CU ULEI DE JOJOBA, 125 ml

pentru o accelerare maxima a procesului de bronzare
REZISTENTA LA APA, SPF 15 , protectie medie,
Pret 55 lei

Crema exploateaza un nou si extraordinar accelerator de bronzare vegetal (tirozina, hidrolizat proteic de orez), care ajuta la migrarea spre suprafata pielii a melaninei, la "maturizarea" acesteia, stimuland in mod absolut natural sistemul biologic predispus la formarea ei. In acelasi timp uleiul de jojoba si cel de masline, cu proprietati emoliente, asigura elasticitate si un aspect moale epidermei si pentru a o ajuta sa-si pastreze splendoarea tinereasca.

Mod de utilizare
: Pentru a beneficia la maxim de proprietatile acceleratoare ale procesului de bronzare, nutritive si anti-imbatrinire, va recomandam sa incepeti s-o folositi cu aproximativ o saptamana inainte de prima expunere la soare. Dupa depasirea perioadei critice din primele zile ale expunerii la soare , puteti relua utilizarea ei inainte de expunere pe intreg corpul cat si pe fata , decolteu .

L'Erbolario EMULSIE FLUIDA PENTRU PROYECTIE SOLARA FATA & CORP , 125 ml

CU ACTIUNE ANTI-IMBATRANIRE CU ULEI DE ARGAN & VITAMINA E
REZISTENTA LA APA,SPF 20 , protectie medie, UVA
Pret 72 lei

Protectia sa medie a fost gandita pentru a satisface toate tipurile de piele. Bogata in elemente hidratante, nutritive si protectoare (dintre care se evidentiaza combinatia celor mai active molecule ale uleiului de susan si a celui de germeni de grau extrase prin distilare moleculara), pentru ca efectele nocive ale soarelui asupra prospetimii epidermei sa poata fi combatute cu eficacitate, emulsia fluida de plaja este completata, de asemenea, cu o pretioasa actiune anti-imbatranire. Contribuie in acest sens, conlucrand in sinergie intre ele, vitamina E si extractul de pongamia, obtinut din semintele de Karanja, copac foarte raspandit in India si utilizat la scara larga in medicina ayurvedica in ingrijirea si protejarea epidermei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.