Folli Follie: un nou magazin in Soho

Folli Follie: un nou magazin in Soho

Folli Follie a sarbatorit deschiderea noului sau magazin din Soho, New York, cu un cocktail organizat in beneficiul organizatiei non-profit The Art of Elysium.

Comunicat de presa

Folli Follie a sarbatorit deschiderea noului sau magazin din Soho, New York, cu un cocktail organizat in beneficiul organizatiei non-profit The Art of Elysium. Noul magazin Folli Follie si-a intampinat oaspetii intr-un spatiu elegant, inovativ si creativ situat in inima New York-ului. Actrita Minka Kelly si stilistul Johnny Wujek au fost gazdele evenimentului organizat pe 14 aprilie, iar Alexandra Richards, fiica lui Keith Richards de la Rolling Stones, a fost DJ-ului evenimentului si a intretinut invitatii cu ritmuri rock.

Printre oaspetii de seama ai evenimentului s-au remarcat fondatorii Folli Follie, dl. Dimitris si doamna Ketty Koutsolioutsos, dl. George si doamna Mariza Koutsolioutsos, Jennifer Howell, fondator si director executiv al The Art of Elysium, actrita Minka Kelly, stilistul Johnny Wujek si modelul Lauren Bush, cunoscuta pentru implicarea in activitati de caritate.

Aducand un tribut arhitecturii din Soho, Folli Follie a dus o nota proaspata cu acest magazin. Spatiul galeriei a fost decorat cu buchete de flori de cires si cu panouri ale campaniei de primavara ce o are ca protagonista pe modelul actrita Gaile Lai. Logo-ul Folli Follie, culoarea distinctiva portocalie si display-uri in forma de piramida au fost amplasate elegant in magazin. Invitatii au putut admira ultimele colectii de la Folli Follie, precum si marea varietate de culori si de modele propuse.

Magazinul, situat pe Strada Prince 133, este a doua locatie a Folli Follie in New York.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri