Setari Cookie-uri

Primavara, mai aproape de tine cu C-THRU

C-THRU, parfumul conceput de Sarantis pentru femeile speciale, iti aduce primavara si in suflet, alaturi de soarele care a inceput sa ne surada tot mai mult afara.

C-THRU Golden Touch exprima individualitate si pretiozitate, armonie si rafinament, este parfumul femeii elegante si sigure pe ea.

In prag de primavara, C-THRU Golden Touch este accesoriul care completeaza tinuta si stilul oricarei femei moderne care pune accent pe lux si eleganta, care nu se teme sa fie feminina si care stie ce isi doreste si cum sa obtina acel lucru.

Ambasadoarea C-THRU este Adela Popescu, care se declara „o adepta a frumosului”, cu care ii place sa se inconjoare. Despre parfum, Adela spune ca induce o stare aparte si „scoate la iveala feminitatea, imbinata armonios cu o prospetime glam”.
Concomitent, ea spune ca Golden Touch induce o stare de bine si pofta de viata.

La inceput de primavara, C-THRU vine, pe langa Golden Touch, si cu alte variante diverse, in care sa se poata regasi orice femeie.

Celelalte variante de C-THRU disponibile in magazine sunt:
• Sparkling Sapphire – care se identifica cu prospetimea sofisticata
• Pearl Garden – mireasma inocentei fermecatoare
• Emerald – imaginea luminii scanteietoare
• Black Diamond – parfumul dragostei eterne

Parfumurile C-THRU sunt distribuite de Sarantis Romania si sunt disponibile in magazine sub forma de deo spray si apa de toaleta in variante de 30 si 75 ml.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.