Fii romantica cu BU Rockmantic

Fii romantica cu BU Rockmantic

BU Rockmantic, cel mai recent parfum lansat de Sarantis, completeaza tinuta femeii expresive si originale. Astfel, cand atitudinea rock and roll intalneste spiritul romantic, feminitatea si rafinamentul se imbina intr-un mod atragator si contrastant.

Comunicat de presa

BU Rockmantic
, cel mai recent parfum lansat de Sarantis, completeaza tinuta femeii expresive si originale. Astfel, cand atitudinea rock and roll intalneste spiritul romantic, feminitatea si rafinamentul se imbina intr-un mod atragator si contrastant.

De aceea, pentru cele care doresc sa se faca remarcate, BU aduce in prim plan o noua abordare activata de esentele reunite in parfumul BU Rockmantic.

Explozia de mandarine si portocale dezvaluie o prospetime inedita, iar buchetul floral din Freesia si bujor este asociat cu aroma de zmeura pentru a sublinia notele sofisticate si neconventionale ale parfumului. In cele din urma, notele cremoase ca vanilia si lemnul de cedru ofera o senzatie de confort si unicitate.

BU Rockmantic, prezent intr-un ambalaj cu un design deosebit, vorbeste despre femeia careia nu ii este teama sa iasa in evidenta. Vorbeste despre femeia romantica si, totodata, neconventionala, femeia care exprima siguranta dar, in acelasi timp, sensibilitate.

Dintre variantele de BU disponibile in magazine, fac parte: BU Heartbeat, BU Trendy, BU Wild, BU Fantasy, BU Star.

Parfumurile BU sunt distibuite de Sarantis Romania si se gasesc sub forma de deo spray 150ml si apa de toaleta 50ml.

Vizionare placuta


Kudika
27 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri