www.germanwings.com - design modern, simplificat si usor de utilizat

www.germanwings.com - design modern, simplificat si usor de utilizat

Compania aeriana Germanwings are o noua platforma on-line, care beneficiaza de un design modern, simplificat si prietenos.

Comunicat de presa

Compania aeriana Germanwings are o noua platforma on-line, care beneficiaza de un design modern, simplificat si prietenos. Noua versiune a website-ului www.germanwings.com isi asteapta clientii cu o varianta mult mai usor de utilizat. In urma unui studiu de piata, simplitatea si usurinta au fost desemnate calitatile principale ale noii platforme on-line.

In plus, exista mai multe rubrici destinate informarii si prezentarii produselor si serviciilor: check-in on-line, rezervare locuri in avion sau informatii actualizate privind zborurile.

Noua infatisare permite navigarea catre un content optimizat si o operare cat mai usoara. Prezenta in retelele sociale a fost de asemenea imbunatatita.

Ognjen Zeric, Vicepresedinte E-commerce & Sales Germanwings a declarat: “Prin noul design modern si atragator al platformei on-line www.germanwings.com ne dorim sa ne focusam intreaga atentie asupra acestui canal de comunicare. Vanzarea de bilete prin intermediul website-ului reprezinta pentru companie un pariu castigat. Homepage-ul nostru garanteaza in orice moment, exact ca un “Flagship Store”, preturi ieftine si servicii complete clientilor nostri.’’

Vizionare placuta


Kudika
28 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri